Spar penge på bredbånd – her er de bedste tilbud

Der er penge at spare på bredbåndsabonnementer, hvis man kigger sig godt omkring. Her har vi samlet de bedste tilbud på bredbånd.

Spar penge på bredbånd – her er de bedste tilbud

Er du på jagt efter et bredbåndsabonnement eller kunne du bare godt blive fristet af et godt tilbud? I denne guide har vi fundet markedets bedste tilbud på bredbånd, så du kan spare nogle af dine hårdttjente penge.

Når man er på jagt efter bredbånd, så er der flere forskellige slags at vælge i mellem. De mest populære er bredbånd via kabel-TV og mobilt bredbånd, men både fibernet og 5G mobilt bredbånd vokser i popularitet. Hvor de mere traditionelle bredbånd er både hurtige og stabile, så slår de ikke fiber – og med tiden også 5G-bredbånd. Disse bredbåndstyper har dog den ulempe, at tilgængeligheden stadig er begrænset og de er dyrere.

Lige meget hvilken type bredbånd du foretækker, så er der ofte gode tilbud at finde. Herunder har vi samlet nogle af de bedste tilbud på bredbånd – både mobilt bredbånd, kablet bredbånd og fiber bredbånd.

Se også: Billigt fibernet? Her får du mest fiber for pengene

Bedste tilbud på bredbåndsabonnementer

#1 Telenor
Lige nu er det Telenor, der tilbyder det mest fristende tilbud på bredbånd. Telenor giver nemlig 12 måneders rabat på 1000/100 mbit bredbånd til 199 kroner per måned. Det er 50 kroner billigere per måned end de billigste konkurrenter og altså 600 kroner sparet på et år. Efter de 12 måneder er prisen 249 kroner.

Udover tilbuddet på bredbåndsabonnementet, så giver Telenor også gratis oprettelse på både bredbånd og mobilt bredbånd.

Se aktuelle tilbud fra Telenor

#2 Yousee
Det er ikke længe siden Yousee sænkede priserne på bredbånd, og nu forsøger de at lokke kunderne til med nye rabatter. Lige nu er der nemlig 697 kroner at spare på bredbånd hos Yousee, hvor de giver første måned gratis, gratis oprettelse og gratis forsendelse. Så er det altså billigt at komme i gang med bredbånd fra Yousee lige nu.

Se aktuelle tilbud fra Yousee

#3 Fastspeed
Hos Fastspeed er der lige nu op til 653 kroner at spare. Her får man oprettelse til 0 kroner, 1 måneds Discovery+, 2 måneders Mofibo, Wype og Podimo.

Se aktuelle tilbud fra Fastspeed

#4 Oister
Det er ikke et vildt tilbud, men værd at tage med. Lige nu giver Oister gratis oprettelse på mobilt bredbånd. Prisen er normalt 199 kroner.

Se aktuelle tilbud fra Oister

#5 Telia
Telias tilbud på bredbånd er knapt så spændende, men det er værd at tage med, hvis man overvejer et abonnement hos dem. Telia har nemlig lige nu gratis oprettelse på både mobilt bredbånd og bredbånd via kabel.

Se de billigste priser på bredbånd

Bedste tilbud på abonnementer med bredbånd

Herover finder du de bedste tilbud på bredbånd lige nu. Bedst er Telenors tilbud med 12 måneders 1000 mbit bredbånd til 199 kroner per måned. Yousees tilbud er også et godt bud, mens Oisters og Telias nok ikke er grund nok til at skifte.

Se også: Guides til bedste bredbånd

Seneste nyt om Bredbånd

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. d. 19/8/2021 fulgte vi artiklen op med en artikel omkring emnet Kan man få bredbånd med Netflix? – Den videre beretning kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..