Spar penge med fri tale i hele EU

Det er vigtigt at du har øje for, hvor mange timer om måneden du taler i mobil, når du vælger mobilabonnement – specielt hvis telefonen skal med til udlandet, hvor gebyrer helt skal undgås.

Spar penge med fri tale i hele EU

Mobilkunder bruger langt mere mobildata end de taler i telefon. Alligevel er det for mange en væsentlig faktor at vide, hvor mange timers tale, der er inkluderet i mobilpakken – specielt hvis telefonen skal med til udlandet, hvor gebyrer helt skal undgås.

Her får du 2 vigtige tips til, hvordan du sparer penge med ubegrænset tale på mobilen.

 

Vælg telefoni efter dit taleforbrug

Når du vælger mobilabonnement, er det en god idé at vide, hvad du reelt har brug for i din telefoni. Er det vigtigste parameter, at du har god netværksdækning, at der er masser af data, ingen gebyrer eller fri tale? Så skal du vælge ud fra det behov. Selvom det kan være fristende at gå efter en mobilpakke med 50 GB data, så kan du stadig få en ekstraregning, hvis du mest af alt taler i telefon og kun har 5 timer inkluderet.

Et mobilabonnement med fri tale sparer dig ikke kun kroner og ører, men også bekymringer. Hvis du altid ligger lige på grænsen af dit forbrug, så er der måske også en bekymring at spare med fri tale, hvor du aldrig skal bekymre dig om timetallet.

 

Spar penge med fri tale og fri SMS i udlandet

Det er de færreste mobilselskaber, der tilbyder fri tale i udlandet. Det kan give dyre rap over pengepungen, hvis du ikke er opmærksom på, om der er tale inkluderet i din mobilpakke, når du rejser ud.

Det er ikke kun priserne, der ændrer sig, når du krydser grænsen, men også gebyrer som opkaldsafgift, og afgifter for at modtage opkald. Hvis du helt vil undgå den slags, skal du specifikt gå efter et mobilabonnement, hvor du får de samme vilkår uanset hvor i EU, du befinder dig.

Forbrugerrådet TÆNK kårede i 2019 duka til at have det Bedste mobilabonnement i Danmark. De lagde særlig vægt på, at duka tilbyder fri tale, fri SMS og hele datapakken med i hele EU. Desuden har de ingen gebyrer eller binding på deres mobilabonnementer uanset hvor i EU, du er.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos dukaTale