sony xperia xz2 premium pris

Sony Xperia XZ2 Premium – pris og salgsstart

På papiret ligner Sony Xperia XZ2 Premium en uhyre interessant mobil med 4K HDR video og 4K HDR skærm som unikke kvaliteter, der gør, at den faktisk kan bruges til professionelt videobrug, også på tv-stationer. Pris og lancering af Sony Xperia XZ2 Premium.

 

Kort om Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium er en flagskibsmobil med et unikt kamera med ekstra stærk performance i mørke omgivelser.  XZ2 Premium har verdens højeste ISO-følsomhed for video i en smartphone – 12.800. Det er muligt på grund af mobilens dobbeltkamera og det unikke AUBE-chipset som, der i realtid kombinerer data fra begge kameraer. Det betyder, at den kan lave flotte videooptagelser, selvom det er mørkt.

Herudover er XZ2 Premium verdens eneste smartphone, som både kan skabe og afspille 4K HDR-video i fuld kvalitet pga dens 4K HDR-skærm.

XZ2 Premium får skærm på 5,8 tommer med 3.840 x 2160 pixel. Skærmen er med 16:9 format. Telefonen er ellers også vandtæt og vejer hele 236 gram og er 11,9 millimeter tyk. Batteriet er på 3.540 mAh og brugerfladen er Android 8 fra start og med Snapdragon 845 og 6 GB RAM får rigtig hurtig brugerflade. Telefonen har 64 GB hukommelse og det er muligt at sætte hukommelseskort i på op til 400 GB.

Se også: Priser på de bedste Sony mobiler

 

Pris og lancering af Sony Xperia XZ2 Premium

XZ2 Premium blev lanceret for et par måneder siden, men den gang vidste Sony ikke, om den ville komme til salg i Danmark, men det bekræfter de nu sker. Den præcise dato for salgsstart er ikke bekræftet, blot at det sker “i slutningen af sommeren”. Den kan købes hos blandt andet Telia, Call Me, Elgiganten, YouSee, Telmore og Telenor.

Den vejledende pris på Xperia XZ2 Premium bliver 6.999 kroner, men særlig med Call me inde i billedet kan vi forvente, at den bliver 4-500 kroner billigere.

Se også: Prissammenligninger på Sony Xperia XZ2