sony xperia xz1 compact test pris

Sony Xperia XZ2 – specifikationer og priser

Sony forventes at bruge Mobile World Congress 2018 til at lancere i hvert fald en high end telefon, nemlig Sony Xperia XZ2 med nyt design og nye funktioner – specifikationer og forventet pris på Sony XZ2.

Det bliver faktisk sparsomt, hvad vi kommer til at se at nye mobiltelefoner på Mobile World Congress 2018, der starter på søndag – i hvert fald når det gælder telefoner, der kommer til Danmark. Mange mobilproducenter er blevet skræmt væk af Samsung og deres monsterlancering med Galaxy S9, som helt sikkert kommer til at løbe med en stor del af opmærksomheden. Sony er en af de mobilproducenter, der menes at tage handsken op og udfordre Samsung og det vil de gøre med Xperia XZ2.

Herunder kan du læse om de nyheder, vi forventer at se i Sony Xperia XZ2 samt den forventede pris for den nye topmodel.

Se også: Priser på Sony mobiler

 

Sony Xperia XZ2 – funktioner og pris

 

Design og skærm

Det kommer endelig til at ske – en Sony-mobil med 18:9 skærm format. Det glæder vi os til at se. Sony har længe været plaget af et lidt gammeldags design i forhold til det design, som Samsung, Huawi, LG og andre har på telefoner med 18:9 format. Jeg glæder mig derfor meget til at se Sonys bud på en mobil med skærmformat på 18:9.

Opløsningen bliver formentlig med 2K.

Se også: Bedømmelse af Sony mobiler

 

Kamera

Igen kan vi skrive: Det kommer endelig til at ske. En Sony-mobil med dual kamera! Dual kamera er ikke nødvendigvis svaret på dine kamerabønner, men funktionen er med til at kunne give rigtig flotte billeder.

Hidtil har Sony ikke sendt telefoner ud på markedet med dual kamera, så også her bliver det interessant at se, hvilke muligheder de vil tilbyde med denne særlige kamera-teknik. Sony har selv uden dual kamera haft nogle af de alle bedste kameramobiler og de har alle muligheder for at sætte trumf på i kamerakampen mod de andre producenter, når de kommer med Xperia XZ2 med dual kamera.

Se også: De bedste kameramobiler

Brugerflade

Sony Xperia XZ2 skulle meget gerne få Snapdragon 845, hvilket giver en række forbedringer på hastighed i brugerflade, batteritid, sikkerhed og generel brugeroplevelse.

Sony er blevet rigtig gode til at skære brugerfladen på deres telefoner ind til benet og begrænse udvalget af egne apps, tjenester, services og widgets.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Batteri

Vi sætter næsten op efter stor batterikapacitet på Xperia XZ2 – det gør vi efter at Sony tog et stort skridt frem på dette punkt med mid end mobilen Xperia XA2, der har batteri på 3.300 mAh. Forgængeren havde batteri på 2.300 mAh, så det er en kæmpe fremgang. Jeg synes godt, vi kan forvente et batteri på 3.500 mAh på Xperia XZ2.

Se også: Mobiltelefoner med lang batteritid

 

Lancering og pris på Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 forventer vi kommer ud på markedet til april eller maj og den kommer til at ligge i den høje ende af prisskalaen med en forventet pris på omkring 6.000 kroner.

Se også: Nyheder om Sony