Smartphones afslører socialt bedrageri

- Smartphones sladrer. Surt at snyde med SU, børnepenge, kontanthjælp og andre offentlige ydelser der beregnes ud fra bopæl. Teleselskaberne ved hvor du sover og det kan give et sandt mareridt hos SKAT - Smartphones registrerer alt og når teleselskaberne kigger kan myndigheder og virksomheder sidde på skulderen kigge med.

Smartphones afslører socialt bedrageri

Din Smartphone er en sladrehank og klassens største sladrehank er iPhone. Samtlige smartphones på markedet kan registrere hvor du sover, hvilken vej du tager til og fra arbejde, hvilke hjemmesider du besøger og hvilke personer du har kontakt med.

I Danmark har mobilkunderne ret til at få indsigt i samtlige Data der registreres af deres danske teleselskab, men kanonhittet iPhone fra Apple er imidlertid mere lukket end fortidens Stasi-arkiver fra Øst-Tyskland.

Sammenlign priser på iPhones

Danske teleselskaber er iht. dansk lovgivning forpligtet til at informere om alt de ved om dig og hvem som kigger med i din hverdag. F.eks – SKAT og PET – men teleselskaberne kan aldrig påtvinges at videregive oplysninger der er forhindret af mobilproducenterne – Hvis du bedriver socialt bedrageri eller anden kriminalitet bør du gøre det med en iPhone!

Find ud af hvad dit teleselskab ved om dig

iPhone sladrer ikke, men sluger alligevel alt om dig
Apples strikse privacy policy beskytter mobilkunderne mod mange national-overformynderiske lovgivninger, men æblet fra Apple er måske meget mere råddent end nogen anden tyranisk statsmagt når det gælder registrering af Persondata – Mængden af Data der udveksles mellem iPhones og Apples servere er mange gange større end ved noget andet mobilmærke (Ofte er der tale om flere hundrede MB i Data-transmission)

Apple bestemmer helt selv hvad de bruger dine persondata til (Apple er langt udenfor lov og ret); Dine Data kan i princippet sælges og bearbejdes for “gud og hver mand” inkl. SKAT. Kun én ting er sikkert; Dine persondata vil næppe redde verden, men til gengæld er de mange penge værd – Spørgsmålet er så bare; Hvem betaler mest og hvem får mest ud dine Data?

Virksomheder kan spinde diamanter på at vide hvad du interesserer dig for og hvilke internetmedier du benytter. Det giver dem mulighed for, at manipulere deres reklameannoncer, så de virker mest mulig troværdige for dig. Også myndigheder – især SKAT – kan have interesse i at løfte dyner og afsløre socialt bedrageri, sort arbejde og økonomisk kriminalitet – Med en smartphone i hånden er du offentlig eje og genstand for alt for smarte reklamer… Har du egentlig rettigheder og mulighed til at beskytte dig? Ja det har du

Generelle råd
a) Mennesker der udøver socialt bedrageri er – alt andet lige – bedst tjent med en iPhone (risikoen for Data-deling er mindst).
b) Bagere og andre mennesker med rent mel i posen er – alt andet lige – bedst tjent med en Android eller Windows mobil.