Skift til Call me og få trådløse JBL-høretelefoner til 99 kr.

Lige nu kan du få et sæt trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion fra JBL til kun 99 kroner, hvis du skifter til et mobilabonnement hos Call me.

Skift til Call me og få trådløse JBL-høretelefoner til 99 kr.

Kunne du tænke dig et meget billigt sæt trådløse høretelefoner, og er du villig til at skifte teleselskab til Call me? Så kan du lige nu gøre brug af et tilbud, der giver dig rabat på de trådløse høretelefoner JBL Tune 230NC TWS.

Læs også: Køb mobilabonnement hos Call me og få Apple AirPods til halv pris

Billige høretelefoner – men du binder dig i 6 måneder

For kun 99 kroner kan de blive dine, hvis du køber dem hos Call me sammen med et mobilabonnement. Normalprisen er 444-599 kroner for tiden. Der er altså tale om et i forvejen relativt billigt sæt in ear-høretelefoner, men som ifølge anmeldelser giver meget lyd til prisen.

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, binder du dig til 6 måneders abonnement. Her får du fri tale og 40 GB data (15 GB i EU) for 109 kroner per måned. Med en pris på 99 kroner for JBL-høretelefonerne og 49 kroner i forsendelse hedder mindsteprisen altså 802 kroner.

JBL Tune 230NC TWS er trådløse høretelefoner med op til 40 timers afspilning. De har fire mikrofoner og aktiv støjreduktion (ANC) til at fjerne støj fra omgivelserne. De har en følsomed på 105 dB og et frekvensområde på 20 Hz – 20 kHz.

Overvejer du at gøre brug af tilbuddet? Så kan du finde det på Call mes hjemmeside. Bemærk, at det udløber 1. august klokken 00:00.

Se også: Aktuelle priser og tilbud på JBL Tune 230NC TWS

Kan det svare sig at købe JBL Tune 230NC hos Call me?

Om tilbuddet kan svare sig, afhænger af, hvilket mobilabonnement du i dag har. Du skal være villig til at betale 6 måneder til et mobilabonnement til 109 kroner per måned for at spare de 350-500 kroner på produktet.

Har du i dag et billigere mobilabonnement til eksempelvis 79 kroner per måned, sætter du dig altså i et abonnement, der er 30 kroner dyrere hver måned. Der ryger altså 180 kroner af besparelsen, men det kan altså fortsat svare sig at skifte. Har du et abonnement til 50 kroner eller under, kan det ikke længere svare sig at binde sig til Call mes abonnement for at få rabat på høretelefonerne.

Husk altid at undersøge, kort inden bindingsperioden ophører, om du bør skifte til et nyt og billigere mobilabonnement, der passer til dit forbrug. Du kan til enhver tid sammenligne priser på mobilabonnementer på Telepristjek.dk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer