iphone xs max

Voldsomt dyrt at skifte skærm eller få udført reparation af skærmen på iPhone Xs og Xs Max

Hvis uheldet er ude og du kommer til at smadre skærmen på iPhone Xs eller iPhone Xs Max, så skal du betale rekordhøj pris for skærmskifte. Se priser på reparation af iPhone Xs og Xs Max.

 

Skal du selv betale for reparation af skærm?

De to nye mobiltelefoner fra Apple koster ikke kun mange penge, det koster også mange penge, hvis man skal have repareret dem på grund af skærmskade. Der er naturligvis en garanti efter gældende dansk lovgivning og service af din iPhone er måske dækket af garantien, forbrugerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan.

Der er dog også tilfælde, hvor garantien ikke dækker og hvor du så selv må betale for reparationer. For eksempel hvis du skal udskifte skærmen på grund af en skade som følge af uheld eller forkert håndtering af enheden. Skader som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti.

Er din iPhone ikke længere dækket af garantien, så skal du naturligvis også selv betale for reparationer uanset, hvordan skaden er opstået. Hvis din iPhone har en skade som følge af uheld, som ikke kun er begrænset til skærmen, så bliver det endnu dyrere at få den repareret – det kalder Apple for “Øvrige reparationer”.

Se også: Priser på iPhone Xs

 

Priser på reparation af skærm på iPhone Xs og Xs Max

iPhone XS Max:

  • Reparation af skærm: 2.772,25
  • Øvrige reparationer: 4.942,25

iPhone XS 

  • Reparation af skærm: 2.372,25
  • Øvrige reparationer: 4.542,25

Til sammenligning koster det også 2.372,25 kroner at få repareret skærmen på iPhone X fra sidste år, men det “kun” koster 1.472,25 kroner at f udført skærmreparation af iPhone 8 Plus.

De priser, der vises her, gælder for iPhone-reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er inklusiv moms og et forsendelsesgebyr på 93,75 kroner, som opkræves, hvis vi skal sende din iPhone.

Se også: Guide til værksteder og priser der udfører iPhone reparationer

Skriv et svar