Skarpe priser på bredbånd – spar flere hundrede kroner hos Telenor og Kviknet

Internetudbyderne Telenor og Kviknet kører hver især en kampagne på rigtig billig bredbånd via henholdsvis kabel-tv og fibernet. Se de store besparelser her.

Skarpe priser på bredbånd – spar flere hundrede kroner hos Telenor og Kviknet

Det er hårde tider økonomisk set for mange danskere for tiden, så mange har været nødt til at finde steder at spare på de faste udgifter. Et godt sted at spare er på hjemmets bredbånd. Heldigvis kører flere internetudbydere med gode tilbud lige nu, og der kan faktisk være mange hundrede kroner at spare lige nu.

Det er blandt andet de to udbydere Telenor og Kviknet, som har tilbud på flere bredbåndsprodukter. Hos Telenor kan man få en særlig god pris på fibernet de første 6 måneder, og hos Kviknet kan man få gratis bredbånd på TDC NET resten af året. Læs mere om de gode priser på bredbånd herunder.

Se også: Guides og tips til bredbånd

Skarp pris hos Telenor på fibernet de første 6 måneder

Hos Telenor kan du lige nu få 1.000/1.000 Mbit/s fibernet for kun 249 kroner per måned de første 6 måneder. Derefter er prisen 349 kroner per måned. Tilbuddet gælder til og med 31. august 2022.

Besparelsen varierer alt efter, hvilken udbyder der har fibernet i dit område. Hos TDC NET koster en 1.000/1.000 Mbit/s forbindelse for eksempel 349 kroner per måned de billigste steder. Det giver en besparelse på 600 kroner efter 6 måneder. På Norlys’ fibernet er besparelsen 360 kroner, på Energifyn og Fibias fibernet er besparelsen 300 kroner, og på Nord Energis fibernet sparer du 60 kroner.

Se også: Aktuelle priser og tilbud på bredbånd fra Telenor

Gratis 1.000 Mbit/s via kabel-tv resten af året hos Kviknet

Har du mulighed for at få 1.000 Mbit/s i download via kabel-tv i TDC NET eller Fibias område, kan du lige nu spare rigtigt mange penge hos Kviknet. Faktisk kan du resten af året få forbindelsen ganske gratis. Normalt koster det 229 kroner per måned. Du må dog nøjes med kun 60 Mbit/s i upload, hvor andre udbydere giver 100 Mbit/s i upload.

Forskellen vil dog ikke være til at bemærke, men det vil prisforskellen. Du sparer nemlig op til 867 kroner, oplyser Kviknet i en annonce. Kampagnen kører til og med 30. september.

Læs også: Sådan får du meget billigt mobilt bredbånd