samsung mobile care forsikring

Samsung lancerer Mobile Care mobilforsikring: Pris og dækning

Samsung kaster sig nu også over forsikringsområdet med Samsung Mobile Care, der giver forsikring til udvalgte Samsung-telefoner til konkurrencedygtige priser og med bedre dækning. Pris og dækning for Samsung Mobile Care.

Mobiltelefoner bliver dyrere og dyrere, i hvert fald når det gælder de bedste mobiltelefoner, de såkaldte high end telefoner og det gælder også hos Samsung. Derfor kan det være en god idé med en forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude og man får beskadiget sin mobil. Og netop forsikringer vil Samsung nu også prøve kræfter med med deres nye Samsung Mobile Care, der netop er lanceret i Danmark.

Samsung Mobile Care sikrer originale dele ved reparation

Samsung Mobile Care er en tillægsforsikring til en garanti eller familieforsikring for man skal være heldig, hvis reklamationsretten eller den almindelige garanti dækker skader forårsaget af uheld, tab af telefonen eller væskeskader – sådanne ting dækker Samsung Mobile Care derimod.

Defekte telefoner, der skal have nye dele ved en reparation, får kun originale dele fra Samsung og reparationerne foregår på Samsung-autoriserede værksteder.

Se også: Den billigste Samsung Galaxy S9+

Selvrisiko og aldersfradrag

Andre typer forsikringer, som man tegner gennem almindelige forsikringsselskaber, dækker typisk kun utilsigtede skader på telefoner, hvis man har en All-Risk forsikring, der koster ekstra og som er pålagt en selvrisiko på op mod 2.000 kroner.

Med så høj selvrisiko vil der formentlig tit ikke være meget at hente fra ens normale forsikring, hvis man må sende sin mobiltelefon til reparation. Man skal også have med i regnestykket, at der ofte er et alderfradrag, der bliver modregnet. Så jo ældre telefonen er, desto mindre dækker forsikringen. Sådan et alderfradrag bliver typisk modregnet, når telefonen er seks måneder gammel.

Vilkårene på den front er anderledes med Samsung Mobile Care. Selvrisikoen er på 750 kroner og der modregnes ikke med aldersfradrag.

Se også: Indboforsikring dækker ikke altid mobilen

Pris og dækning for Samsung Mobile Care

Samsung Mobile Care dækker op til to uheldsskader inden for to år og uventede skader, som eksempelvis en ødelagt skærm, er en del af forsikringen. Forsikringen har en pris på 969 kroner for en toårig forsikring eller man kan vælge at betale 49 kroner om måneden i 24 måneder. Man sparer dermed godt 200 kroner på at betale for to år på én gang.

Samsung Mobile Care kan købes via Samsungs hjemmeside i op til 30 dage efter at du har købt telefonen med 30 dages opsigelsesret. Det er langt fra alle Samsung-mobiler, der kan dækkes af den nye forsikring. Samsung Mobile Care dækker telefonerne Galaxy S7, S7 edge, S8, S8+, Note8, S9 og S9+.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler