Samsung kundeservice: Kontakt på mobil, mail og Facebook

Hvordan kommer man i kontakt med Samsungs kundeservice vedr. mobil, computer, hårde hvidevarer, fjernsyn og så videre? Se guide til telefon, mail og Facebook samt åbningstider.

Samsung kundeservice: Kontakt på mobil, mail og Facebook

Samsung har som en af landets største tech-producenter virkelig mange produkter på markedet lige fra fjernsyn til hårde hvidevarer – naturligvis også mobiltelefoner. Har du spørgsmål til Samsungs produkter, så kan du kontakte Samsung kundeservice på flere måde. Guide til måder at kontakte Samsungs kundeservice + åbningstider.

Herunder guider vil til de forskellige måder, man kan komme i kontakt med kundeservice på hos Samsung via mobil, mail, chat, support center og Facebook og du kan også se åbningstider for Samsungs kundeservice på telefonen.

Informationerne om kontakt til Samsungs kundeservice gælder for alle Samsungs produkter, som du måtte have spørgmål til.

Se også: Bedste priser på Samsung mobiler

 

Samsung kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice telefon – produkt-og kundesupport:

Privat kunder: 70701970

Åbningstider: Mandag-fredag 08:00-19:00, lørdag 10:00–15:00. Søndag lukket

Erhvervs kunder (B2B): 70701970
Åbningstider: Mandag-fredag 08:00–17:00. Frokostpause 12:00-13:00. Lørdag og søndag lukket

 

Online chat med Samsung kundeservice

Live-chat er åben: Mandag til fredag fra 8:00 til 18:30 og lørdag fra 10:00 til 14:30. Du kan starte chat med Samsung kundeservie her.

 

E-mail Samsung Kundeservice

Du kan kontakte Samsung på mail – det gør du her.

Samsung oplyser, at deres mål er at besvare mails inden for 5 arbejdsdage. De oplyser også, at de ikke registrerer serviceanmodninger via mail eller udfører fejlfinding via e-mail. Kontakt da Samsung via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

 

Kontakt Samsung Support Center

Du kan også vælge at troppe personligt op i et Samsung Support Center i forbindelse med reparation af et produkt, eller bare hjælp og rådgivning. Der er over 25 autoriserede support center i Danmark, som kan hjælpe dig.

Du kan finde et Samsung Support Center tættest på dig her.

 

Facebook

Samsung har naturligvis også en Facebook side, man kan skrive til, men de oplyser ikke noget om, hvor hurtigt de svarer eller om de i det hele taget kan hjælpe. Som minimum kan man forvente, at de i hvert fald sender en videre til rette vedkommende.

Se også: Guide til de bedste Samsung mobiler

 

Kontakt kundeservice hos Samsung, oktober 2018

Guiden med kontakt til Samsungs kundeservice via telefon, mail, chat, support center eller Facebook er fra oktober 2018. Hvis du oplever, at der er forkerte oplysninger i oversigten, så kontakt os da venligst på mail info@mobilaps.dk.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler