samsung gear fit 2 bedste pris

Samsung Gear Fit 2 til 240 kroner – spar 1.200 kroner

Flere mobilselskaber tilbyder underholdningstjenester i mobilabonnementerne for at lokke kunderne med en samlet god besparelse over tid.

En anden måde at lokke kunder i hus på er at kombinere et mobilsalg med et andet produkt, der enten følger billigt eller gratis med ved køb af mobiltelefon.

Se også: Test af Galaxy S7

 

Pris og tilbud: Gear Fit 2 til 240 kroner

Sidstnævnte måde benytter Callme sig af lige nu, hvor man kan få et Samsung Gear Fit 2 med til 240 kroner, når man samtidig køber enten Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge. Vi har spottet Gear Fit 2 til pris fra 1.443 kroner, så der er cirka 1.200 kroner at spare – hvis du altså samtidig køber Galaxy S7 eller S7 Edge.

Det vil sige, at du kan få Galaxy S7 Edge med Gear Fit 2 + mobilabonnement i 1 måned til en samlet pris på 6.393 kroner.

Galaxy S7  med Gear Fit 2 + mobilabonnement i 1 måned kan du få til til en samlet pris på 5.697 kroner.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Kort om Gear Fit 2

Galaxy S7 og S7 Edge behøver næppe en introduktion – de er begge fremragende mobiltelefoner. Gear Fit 2 er et smartwatch til den aktive og har både indbygget GPS, pulsmåler, skridttæller og er støv og vandafvisende.

Batteriet rækker til 5 dages almindelig brug, inden en opladning er påkrævet. Løber du langt og vil tracke hele turen med GPS, så kan du løbe i 9 timer, inden batteriet kører dødt.

Du kan se mere til tilbuddet med Galaxy S7 + Gear Fit 2 her.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler