samsung galaxy tab s4 tablet pris

Samsung Galaxy Tab S4: Priser og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S4 er nu efter længere tids rygter blevet officielt lanceret og en glædelig nyhed er, at den ikke bliver dyrere end forgængeren Tab S3. Priser og tilgængelighed for Samsung Galaxy Tab S4.

Samsung Galaxy Tab S4 er opfølgeren til den glimrende Tab S3, der siden den kom på markedet har været en af de bedste tablets, man kunne købe i Danmark. Der er kommet bedre specifikationer og et par gode nyheder til og prisen på næsten identisk med de priser, Tab S3 havde, da den kom ud i butikkerne.

Se også: Sammenlign priser på tablets

 

Priser på Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 kommer i versioner både med 4G og kun med wifi. 4G-versionen koster fra 5.999 kroner, hvilket er samme pris som 4G-versionen af Tab S3. Wifi-versionen af Tab S4 er dog et par hundrede kroner dyrere end wifi-udgaven af Tab S3 med 5.499 kroner.

Begge modeller kommer med enten 64 GB og 256 GB hukommelse, men Samsung har ikke oplyst priser på 256 GB-udgaverne. Formentlig skal vi lægge 6-700 kroner oven i de vejledende priser for 64 GB-versionerne. Tab S4 bliver klar til salg i Danmark i slutningen af august og når det sker, så kan du finde priser på Samsung Galaxy Tab S4 på pricepusher.dk.

Se også: Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S3

 

De vigtigste specifikationer for Galaxy Tab S4 

Tab S4 er designet i glas og metal og har en 10,5 tommer stor Super AMOLED-skærm med 16:10 format – det giver bedre udbytte af skærmens overflade til film og serier. Opløsningen er på 2.560 x 1.600 pixel.

Der sidder fire højttalere fra AKG med Dolby Atmos surround-lyd og batteriet er på 7.300 mAh og understøtter lynopladning.

Det er muligt at have op til otte forskellige personlige logins på den nye tablet, så hele familien kan i teorien bruge den med hver deres login og der er indbygget iris- og ansigtsgenkendelse til automatisk login for hver enkelt bruger.

Tab S4 er Samsungs første tablet, der understøtter DeX, der sammen med et tastatur kan gøre tabletten til et alternativ til computeren. Man kan også koble tabletten til en fjernsyn eller større skærm via DeX med en HDMI til USB-C-adapter, som man dog selv skal købe.

Se også: De bedste tablets fra Samsung