samsung galaxy s8 pris

Forudbestilling: Samsung forventer størst interesse for S8 Plus

Samsung har igen formået at tiltrække sig en hel tech-verdens opmærksomhed og denne gang med den flotte Samsung Galaxy S8. Telefonen kommer i to versioner med skærm på 5,8 tommer og 6,2 tommer og til to forskellige priser.

Galaxy S8 med skærm på 5,8 tommer står til 6.199 kroner og versionen med 6,2 tommer har pris på 6.999 kroner. Der er dermed 800 kroner til forskel på de to telefoner og størrelsesmæssigt er der også forskel. Tech-entusiasterne vil formentlig gå efter den store udgave, mens mere almindelige mainstream-brugere vil gå efter den lille udgave.

Se også: Den billigste Samsung Galaxy S8

Forventer størst interesse for Galaxy S8 med 6,2 tommer

Selvom man må formode, at der er flere mainstream-brugere end tech-entusiaster blandt Samsung-køberne, så er det alligevel den større og dyrere Galaxy S8 Plus, som Samsung forventer vil stå for den største andel, når det gælder forudbestilling – 60 procent går til den store S8, mens den lille S8 vil tage 40 procent af forudbestillingerne.

Det forklarer Jimmy Voss, Head of IM, Samsung Danmark, til telepristjek.dk. Samsung vurderer denne fordeling på baggrund af den store interesse, der var for Galaxy S7 Edge, som de fleste ønskede i forbindelse med forudbestillingen af Galaxy S7-serien sidste år. Prisforskellen betyder ikke så meget, da mange vælger at betale og afdrage på telefonen over 24 måneder.

Se også: Forudbestilling af Galaxy S8

 

Nok telefoner klar til forudbestilling

I forbindelse med Galaxy S7 og S7 Edge blev Samsung overrasket over interessen for de to telefoner, der var fire gange større end forventet og derfor måtte mange vente længere tid end forventet på at modtage telefonen til stor irritation for både kunderne og Samsung selv.

Jimmy Voss understreger, at det ikke bliver et problem med Galaxy S8. “Vi har sørget for, at der er produceret nok telefoner til at dække behovet til de kunder, der forudbestiller telefonen”, lover han.

Bestiller man Galaxy S8 senest den 19. april, vil man modtage telefonen nogle dage før den sættes rigtig til salg i butikkerne. Alle de store danske teleselskaber har åbnet for forudbestilling af Galaxy S8.

Se også: Sammenlign pris på Galaxy S8