Stort prisfald på Samsung Gear S3 Calssic og Frontier

Så er det nu, du skal slå til, hvis du vil have et godt smartwatch til budgetpris: Der er store prisfald på Samsung Gear S3 Classic og Frontier.

Stort prisfald på Samsung Gear S3 Calssic og Frontier

Både Samsung Gear S3 Classic og Frontier havde en vejledende pris på 3.500 kroner, da de kom ud på markedet og selvom de har et par år på bagen, så er de stadig rigtig gode og værd at tjekke ud. De har længe haft en pris omkring 2.500 kroner, men nu er særligt S3 Frontier faldet meget i pris.

Se også: Find bedste priser på smartwatch

 

Bedste pris på Samsung Gear S3 Classic og Frontier

Pris på Samsung Gear S3 Frontier

Samsung Gear S3 Frontier er fremstillet af en slidstærk rustfristål legering med forhøjet og riflet ringe for bedre at kunne beskytte urskiven. Den runde 1,3” Super AMOLED touchskærm er skarp og flot beskyttet af Corning Gorilla glas med anti-ridse beskyttelse, så uret kan holde sig pænt længere. Always-On Display urskivet gør det nemt, at se hvad klokken er, se indkommende notifikationer og meget mere. Uret understøtter brug af handsker.

Frontier er til den aktive og uret giver overblik over dine daglige aktiviteter og dit helbred med en indbygget pulsmåler. En indbygget GPS og kort sørger for at du er på rette vej, samtidig med at du kan holde øje med antal kalorier forbrændt, med hvilken hastighed du går, samt meget mere.

Gear S3 Frontier har en IP68-klassificering. Dette betyder at enhedens design er vand- og støvafvisende. Uret kan derfor holde til 30 minutter under vand, ned til 1,5 meter.

Du kan downloade Spotify appen til din mobil og bruge smarturet som fjernbetjening til afspilning af musik.

Batteri giver op til 4 dages almindelig brug.

#1 Goblue
Pris: 1.621 kroner

 

#2 Proshop
Pris: 1.795 kroner

#3 Happii
Pris: 2.499 kroner

#4 Wupti
Pris: 2.555 kroner

Se aktuelle priser på Samsung Gear S3 Frontier

 

Pris på Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic har et tidsløst design og har funktioner som indbygget GPS og pulsmåler til præcis tracking af ens løbetur og der er mange virkelig gode aktivitetstracker-funktioner til løb, cykling, svømning og ski.

Uret kan måle antal skridt, hvor hurtig du cykler og hvor højt du er over vandets overflade og det indbyggede barometer kan holde dig opdateret om vejrmæssige ændringer og lufttryk.

Uret har også 4 GB indbygget hukommelse til at gemme musik på og musikken kan så afspilles på et bluetooth headset eller højtaler – man kan altså nuppe en løbetur uden at have mobilen med sig. Batteriet i Gear S3 Classic rækker til cirka 3-4 dages brug på en fuld opladning.

Du kan downloade Spotify appen til din mobil og bruge smarturet som fjernbetjening til afspilning af musik.

#1 Proshop
Pris: 2.195 kroner

#2 Happii
Pris: 2.499 kroner

#3 Wupti
Pris: 2.555 kroner

Se aktuelle priser på Samsung Gear S3 Classic