Samsung Galaxy Alpha – spar over 4.000 kroner

Den flotteste mobil fra Samsung til dato. Se pris for Samsung Galaxy Alpha (spar over 4.000 kroner) og læs vores anmeldelse.

Samsung Galaxy Alpha – spar over 4.000 kroner

Samsung Galaxy Alpha pris: Så skete det endelig. Samsung er kommet med en mobil, der rent faktisk er både flot og rigtig velbygget. Det tog sandelig også sin tid, inden Samsung fik mod på at bevæge sig væk fra det plastik-fantastisk helvede, som har præget deres ellers gode Galaxy-mobiler.

Der er dog ikke tale om en ren metal-mobil, som vi ser med HTC One M8, det er faktisk kun rammen rundt om skærmen, der er i metal. Resten af telefonen er stadig i plastik, men bare det at rammen er i metal, hæver designfornemmelse virkelig meget.

Skrumpet skærmen

Samsung har også valgt at skrumpe skærmen sammenlignet med for eksempel Galaxy S5, som den specifikationsmæssigt ligner ganske meget ellers. Skærmen på Galaxy Alpha er på 4,7 tommer med 1280 x 720 pixel. Den kombination giver muligvis ikke markedets vildeste skarphed for en mobilskærm, men den rækker i hvert fald til langt det meste for langt de fleste.

Der er ellers tale om en mobil med hurtig brugerflade, godt kamera og fuldt ud godkendt batterilevetid.

Atypisk Android mobil

Samsung Galaxy Alpha er på mange måder en lidt atypisk Android mobil – den henvender sig ikke til dem, der vil have det ypperste, når det gælder funktioner, men til dem der vil have noget, der fungerer godt samtidig med at den er rigtig flot. For den skiller sig ud, og tilbyder et alternativ, der kan være det rette for mange.

samsung_Galaxy_Alpha 2Samsung_Galaxy_Alpha

 

3 ting, jeg elsker ved Samsung Galaxy Alpha:
Designet
Hurtig brugerflade
Godt kamera

3 ting jeg ikke er vild med:
Mangler FM-radio
Mange belastende Samsung-apps og tjenester
Ingen hukommelseskortplads

Samsung Galaxy Alpha har en forholdsmæssigt høj købspris, men alt efter dit mobilbehov, så kan du faktisk spare over 4.000 kroner på den samlet over 12 måneder. Se aktuelle priser for Samsung Galaxy Alpha. Priserne opdateres dagligt, så hold øje – men du kan være rolig, jeg holder også øje med priserne!

 

Fortsættelsen:

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. Nicolas Fredriksen fortsatte historien. 7/6/2014 publicerede redaktionen en artikel omkring HTC One M8 vs Samsung Galaxy S5 – Den bedste mobil? – Læs her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..