Samsung Galaxy A80 snart klar i butikkerne – se pris

Samsung Galaxy A80 er en af de absolutte topmodeller fra den nye A-serie med roterende kamera - se funktioner og pris på Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80 snart klar i butikkerne – se pris

Den 8. juli får kommer Samsung Galaxy A80 ud i butikkerne og den udmærker sig først og fremmest med et roterende kamera, der skal bruges til både almindelige billeder og til selfies. Se pris på Samsung Galaxy A80.

Samsung er kommet stærk i gang med 2019 med selvfølgelig S10-serien, men også deres nye opdaterede A-serie har vist sig at være fremragende – i hvert fald til prisen. I serien findes telefoner som A20e, A40, A50, A70 og A80. De kom ud i butikkerne i forskellige ryk og på mandag kommer turen til Galaxy A80.

 

Pris på Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 er en af de dyrere modeller fra A-serien, men den har til gengæld også bedre specifkationer og funktioner. Den vejledene pris på Samsung Galaxy A80 er på 5.199 kroner. Den kommer i farverne sølv, guld og sort

Rent prismæssigt er det altså en mobil, der ligger og skal konkurrere med modeller som OnePlus 7 og Huawei P30 Pro.

Se også: Find priser på Samsung Galaxy A

 

Specifikationer på Galaxy A80

Galaxy A80 har en SuperAMOLED skærm 6,7 tommer med fuld HD-opløsning i 20:9 format og telefonen understøtter den praktisk Always-on funktion, hvor man altid kan se ur, notifikationer og batteri for eksempel, selvom skærmen faktisk er slukket.

Kameraet er den store nyhed på A80 – ikke så meget på grund af de tekniske specifikationer, der er udmærkede med 48 + 8 + TOF kamera. Det er det roterende tredobbelte kamera, der er nyt på en Samsung mobil og det bruges til at tage både almindelige billeder og til selfies. Det roterbare kamera glider op bag skærmen og vender så, når man skal tage selfies eller låse telefonen op.

Brugerfladen er Android 9.0 med Snapdragon 730, 8 GB RAM og 128 GB hukommelse. Det sikrer den en hurtig brugerflade – desværre er der ikke plads til hukommelseskort.

Batteriet er på 3.700 mAh og der følger en 25W oplader med, der har betegnelsen Super-Fast Charging. Antennekvaliteten er blandt de allerbedste på en mobil i dag med sar værdi på 0,22 W/kg. Til sammenligning har iPhone X en sar værdi, der er næsten 5 gange højere.

Se også: Find bedste priser på mobiltelefoner