Sådan får du PlayStation 5 hurtigst og til laveste pris

Vil du gerne have en PlayStation 5 nu og til en rimelig pris, har teleselskabet Telia det bedste tilbud lige nu. Læs her hvordan det hænger sammen.

Sådan får du PlayStation 5 hurtigst og til laveste pris

På trods af at PlayStation 5 blev lanceret for to år siden, er det i dag ekstremt svært at få fingrene i et eksemplar – medmindre man vil betale en horribel overpris. Der er dog et tilbud lige nu på PlayStation 5, hvor man får den til en langt mere rimelig pris og med hurtig levering. Læs om tilbuddet fra Telia her i artiklen.

Køb en PlayStation 5 med et mobilabonnement

Ja, den er god nok. Telia tilbyder nemlig, at man køber en PlayStation 5-spillekonsol sammen med et mobilabonnement. Tager man et nærmere kig på dette tilbud, er det faktisk ikke så dumt endda.

Der er tale om to produkter: En PlayStation 5 i den digitale variant og et mobilabonnement med fri tale, fri data og 27 GB data til brug i EU, USA, Thailand og Tyrkiet.

PlayStation 5, der har en vejledende pris på 3.899 kroner, men lige nu koster mindst 5.999 kroner, får man til 3.600 kroner hos Telia. I forbindelse med abonnementet opnår man 299 kroner i rabat på konsollen.

Mobilabonnementet skal man betale 249 kroner for per måned i 6 måneder, hvilket giver en samlet pris på 1.494 kroner. Hertil kommer oprettelse og betalingsadministration.

Alt i alt giver det en samlet mindstepris på 5.251,50 kroner for PS5 og mobilabonnement.

Se det aktuelle tilbud hos Telia her

Hvor meget sparer man på PlayStation 5 hos Telia?

Skal vi regne ud, hvor meget man sparer på en PlayStation 5 hos Telia skal se konsollen koster andre steder samt et mobilabonnement med fri data.

En PlayStation 5 Digital har lige nu en laveste pris på 5.999 kroner. Med en pris hos Telia på 3.600 kroner er der 2.399 kroner at spare. Her skal du selvfølgelig vide, at den officielle pris stadig er 3.899 kroner, men denne er tæt på umulig at finde den til.

Hertil skal vi også medregne det abonneent, der følger med. Et mobilabonnement med fri data koster lige nu fra 179 kroner, svarende til 1.074 kroner. Telias abonnement har en samlet pris på 1.494 kroner, hvilket altså er 420 kroner dyrere end det billigste. Man ender altså med en samlet besparelse på 2.160 kroner for PS5-konsollen.

Telia kan levere PlayStation 5 fra 8. december. De har kun et begrænset antal.

Inklusiv 12 måneder gratis streamingtjeneste

Lige nu giver Telia også 12 måneder gratis streaming med i deres fri data-mobilabonnement. Her kan man frit vælge mellem en af tjenesterne Spotify, HBO Max, Netflix, Discovery+ og TV2 Play, som man kan benyttes gratis i ét år. De fleste streamingtjenester koster 99 kroner per måned, så altså en samlet besparelse på 1.188 kroner.

Se også: De bedste tips, guides og tilbud på mobilabonnementer