Sådan er Greentels mobilabonnementer til EU

Det lille Randers-baserede teleselskab Greentel er nu også klar med mobilabonnementer til brug i EU. Sammenlign selskabets EU-abonnementer og priser.

Sådan er Greentels mobilabonnementer til EU

Flere og flere selskaber tilbyder nu mobilabonnementer, der kan bruges kun i Danmark eller i hele EU – også Greentel er nu klar med abonnementer til brug i EU og vi tager et kig på indholdet og priserne.

Der sker et opbrud på det danske telemarked efter EU har presset nye roaming-regler igennem med henblik på at slippe mobilen fri og gøre det billigere at bruge mobilen i EU. De nye roaming-regler i EU gør det ikke nødvendigvis lettere for kunderne at finde ud af, hvordan de egentlig kan bruge deres mobil i Danmark og EU og samlet set bliver det heller ikke nødvendigvis billigere at være dansk mobilkunde.

Se også: Hvordan er de nye roaming-regler i EU?

 

Mobilabonnementer til under 100 kroner med roaming i EU

I hvert fald er der kommet en række nye mobilpakker hos de danske teleselskaber, hvor der skelnes mellem at kunne bruge dem i Danmark og EU. Mobilabonnementer kun til brug i Danmark hører til i den billige ende af prisskalaen, mens mobilabonnementer med roaming til brug i EU er dyrere.

Dog kan man sagtens finde mobilabonnementer til under 100 kroner, der kan bruges til at roame med i EU, men indholdet i disse pakker er betydeligt mindre sammenlignet med det man tidligere fik for under 100 kroner eller sammenlignet med de mobilabonnementer, der kun kan bruges i Danmark.

Se også: Mobilabonnementer du kan bruge i udlandet

Mobilabonnementer hos Greentel der kan bruges i EU

Teleselskabet Greentel har netop præsenteret deres bud på EU-mobilabonnementer og du kan se indholdet i dem herunder og hvor meget data man får til brug i EU.

2 timers tale, 2 GB Data & Fri SMS/mms
Roaming inkluderet i EU: 2 timers tale, fri sms/mms og 2 GB data
Pris: 69 kroner /md.

6 timers tale, 3 GB Data & Fri SMS/mms
Roaming inkluderet i EU: 6 timers tale, fri sms/mms og 3 GB data
Pris: 89 kroner /md.

12 timers tale, 12 GB Data & Fri SMS/mms
Roaming inkluderet i EU: 12 timers tale, fri sms/mms og 4 GB data
Pris: 129 kroner /md.

50 timers tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms
Roaming inkluderet i EU: 5o timers tale, fri sms/mms og 6 GB data
Pris: 199 kroner /md.

Du kan læse mere om EU-abonnementerne hos Greentel her.

Som man kan se, tilbyder Greentel to EU-mobilabonnementer til under 100 kroner. De to abonnementer møntet på dem, der ikke har voldsomt stort forbrug i hverdagen af særligt data.

De to andre mobilabonnementer til 129 kroner og 199 kroner har betydeligt mere indhold og et gæt her fra lyder på, at abonnementer til 129 kroner bliver det mest populære blandt de nye EU-abonnementer hos Greentel.

Se også: Få komplet oversigt over alle Greentels mobilpakker