Så dyrt er mobilt bredbånd hos YouSee, Telia, Telenor og 3

Overvejer du at købe mobilt bredbånd hos et af de store teleselskaber, så vent en gang. Der er mange penge at spare ved at vælge et lavprisselskab i stedet for.

Så dyrt er mobilt bredbånd hos YouSee, Telia, Telenor og 3

Selv om fibernet er under stor udrulning i hele Danmark, er der stadig rigtig mange adresser i Danmark, hvor mobilt bredbånd er den eneste brugbare løsning. Det er dog ikke helt ubetydeligt, om du køber dit abonnement på mobilt bredbånd hos en af de store teleselskaber eller hos et lavprisselskab.

I denne artikel kan du se, hvor dyrt mobilt bredbånd er hos de store teleselskaber, og hvor meget du kan spare ved at vælge mobilt bredbånd hos et lavprisselskab. Og vil du spare endnu flere penge, kan du sågar bruge et ganske almindeligt mobilabonnement og selv købe en 4G-router. Vi guider dig til al sammen lige her!

Så dyrt er mobilt bredbånd hos de store teleselskaber

Herunder kan du se, hvor meget du skal punge ud med for mobilt bredbånd hos YouSee, Telia, Telenor og 3:

YouSee

Hos YouSee, der bruger TDC NET, kan man købe 1.000 GB mobilt bredbånd for 349 kroner per måned. Oprettelsen koster 99 kroner. Med 6 måneders binding er mindsteprisen 2.193 kroner. Der medfølger en gratis 4G-lånerouter. Abonnement giver mulighed for at bruge 5G, hvis man selv tilkøber en 5G-router.

Se aktuelle priser og tilbud hos YouSee

Telia

Hos Telia, der bruger sit eget mobilnet, koster 1.000 GB (23 GB i EU) mobilt bredbånd via 4G 260 kroner per måned. Der medfølger ikke en 4G-router. Uden 4G-router er der 1 måneds binding, og med 4G-router, som koster 1 krone, er der 6 måneders binding. Denne skal tilkøbes for 1 krone. Med 6 måneders binding er mindsteprisen fra 1.619,5 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

Telenor

Hos Telenor, som bruger sit eget mobilnet, kan 1.000 GB mobilt bredbånd via 4G købes for 259 kroner per måned. 4G-routeren koster 1 krone, og der er 6 måneders binding, hvilket giver en mindstepris efter 6 måneder på 1.555 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telenor

3

Hos teleselskabet 3 sælges der både billigt og dyrt mobilt bredbånd. Det ene abonnement består af 1.000 GB data via 5G for 350 kroner per måned. Her betaler man 300 kroner per måned for abonnementet og afdrager 50 kroner per måned i 40 måneder for 5G-routeren.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

Køb billigt mobilt bredbånd hos lavprisselskaberne

Du finder generelt meget bedre priser på mobilt bredbånd hos lavprisselskaberne. Vi har samlet alle de gode abonnementer, hvor også et af de dyre teleselskaber overrasker og kan konkurrere med de – normalvis – billigere selskaber.

OiSTER

Lavprisselskabet OiSTER, som bruger 3’s mobilnet, tilbyder hele 2.000 GB data for kun 229 kroner per måned. Dertil får du de første seks måneder til kun 183 kroner per måned – en besparelse på 276 kroner. Dertil medfølger der en gratis 4G-router. Sidst, men ikke mindst, er der ingen binding hos OiSTER.

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

dukaTALE

Hos lavprisselskabet dukaTALE, som bruger Telias mobilnet, koster 1.000 GB mobilt bredbånd via 4G 223 kroner per måned. Der kan tilkøbes en USB-dongle eller 4G-router for enten 20 eller 70 kroner per måned. Der er ingen binding hos dukaTALE.

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

Call me

Hos lavprisselskabet Call me, der bruger Telias mobilnet, kan man købe 1.000 GB mobilt bredbånd via 4G for 229 kroner per måned. Der kan tilkøbes en 4G-router fra 399 kroner. Der er ingen binding hos Call me.

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

3

Teleselskabet 3, som traditionelt er et dyrere teleselskab, har en meget konkurrencedygtig pris på 1.000 GB mobilt bredbånd til 230 kroner per måned inkl. gratis 4G-router. Der er dog seks måneders binding.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

CBB Mobil

Hos CBB Mobil, der bruger Telenors mobilnet, koster 1.000 GB mobilt bredbånd 249 kroner på måned. Her får du de første to måneder til halv pris, og der medfølger en gratis 4G-router, ligesom der ingen binding er.

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Ikke alle lavprisselskaber er billige

Hos lavprisselskaberne Greentel og OK Mobil, som sælger mange billige mobilabonnementer, får du dog ikke 1.000 GB mobilt bredbånd til en særlig skarp pris. Her skal du betale henholdsvis 279 og 329 kroner per måned, hvilket er dyrere end premium-selskabet 3. Disse teleselskaber kan altså ikke anbefales til mobilt bredbånd-abonnementer.

Køb et mobilabonnement og egen 4G-router

En endnu billigere løsning er at købe et ganske almindeligt mobilabonnement med fri data og indsætte SIM-kortet i en 4G-router, som du selv køber hos den billigste forhandler, du kan finde.

Skal det være den absolut billigste løsning, og har du ikke et behov for særlig hurtigt Wi-Fi, kan du nøjes med 4G-routeren Huawei B311-221, som koster lige over 500 kroner. En lidt bedre model er TP-Link Archer MR400 V3 til 600 kroner, mens du gør klogest i at vælge routeren Huawei B535-333 til 800 kroner, som mange teleselskaber inkluderer i deres abonnementer.

Herunder kan du se de bedste priser på mobilabonnementer med fri data, som du med fordel kan bruge i en 4G-router i stedet for i en smartphone:

dukaTALE

dukaTALE er et lavprisselskab, som bruger Telias mobilnet:

 • Fri tale i og til hele EU, fri data (20 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

OiSTER

OiSTER er 3’s lavprisselskab og bruger 3’s mobilnet:

 • Fri tale, fri data (20 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

OK Mobil

OK Mobil er et lavprisselskab, som bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale, fri data (17 GB i EU) og 5G
  Pris: 189 kroner per måned (første måned gratis)

Se aktuelle priser og tilbud hos OK Mobil

eesy

eesy er TDCs’ lavprisselskab og bruger TDC NET:

 • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned (første måned gratis)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

Call me

Call me er Telias lavprisselskab og bruger Telias mobilnet:

 • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned (første måned til 99 kroner)

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

CBB Mobil

CBB Mobil er Telenors lavprisselskab og bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil