Så billig kan du få Samsung Galaxy Note 9 – faktisk pris langt lavere end vejledende pris

Samsung Galaxy Note 9 har en vejledende pris på 7.849 kroner, men den reelle købspris er langt lavere. Så billig kan du få Samsung Galaxy Note 9.

Så billig kan du få Samsung Galaxy Note 9 – faktisk pris langt lavere end vejledende pris

Samsung Galaxy Note 9 kan forudbestilles nu og er klar til salg fra den 24. august. Den har vejledende pris på 7.849 kroner, men den faktiske pris er noget lavere og starter fra 7.100 kroner. Bedste priser på Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 ligner en fantastisk god mobil, men den har også en vejledende fra 7.849 kroner og den er dermed Samsungs dyreste mobil til dato. Det er dog heldigvis muligt at købe den betydeligt billigere takket være tilskud fra teleselskaberne.

En ting, der er værd at have med i tankerne, når du køber Samsung Galaxy Note 9, er, at Samsung vil betale dig ekstra penge for din gamle mobil, når du køber Note 9. Udover det almindelige beløb, du kan få for din brugte mobil, lægger Samsung 750 eller 1.500 kroner ekstra beløbet, alt efter hvilken mobil du har. Denne mulighed gælder både, hvis du køber telefonen med abonnement hos et teleselskab eller uden abonnement hos andre forhandlere. Du kan se hos Samsung, hvor meget du kan få for din nuværende mobil her.

Herunder kan du se de bedste tilbud og priser på Samsung Galaxy Note 9.

Se også: Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9

 

Bedste pris og tilbud på Samsung Galaxy Note 9

#1 Call me
Købspris: 6.985 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 7.103 kroner.
Abonnementet er med 10 timers tale,fri SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 5 GB kan bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Call me

 

#2 Telia
Købspris: 6.543 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 7.595 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 15 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Telia

 

#3 Telmore
Købspris: 7.849 kroner
Sælges uden abonnement

Se aktuelle tilbud hos Telmore

 

#4 Proshop
Købspris: 7.849 kroner
Sælges uden abonnement

Se aktuelle tilbud hos Proshop

 

#5 Telmore
Købspris: 7.849 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 8.010 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 35 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU.

 

Se aktuelle tilbud hos Telmore

 

Derfor er Samsung Galaxy Note 9 værd at overveje

Galaxy Note 9 har en skærm på 6,4 tommer med Super AMOLED og 2K-opløsning samt Gorilla Glass 5 og har formentlig markedets bedste skærm på en mobil.

Samsung giver den store skærm ekstra værdi og mening med S-Pen. Man kan skrive hurtige noter på den låste skærm, lave avancerede skitser, styre præsentationer afspillet på mobilen fra pennen, udløse kameraet og så videre.

Galaxy Note 9 har en hurtig og kraftig processor. Processoren i Note 9 er den nyeste fra Samsung og den får hjælp af enten 128 GB hukommelse og 6 GB RAM eller 512 GB hukommelse og 8 GB RAM + plads til hukommelseskort op til 512 GB. Note 9 har som Samsungs første mobil nogensinde 4.000 mAh og den har også lynopladning og kan også oplades trådløst.

Se også: Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 8

 

Så billig kan du få Samsung Galaxy Note 9, august 2018

Guiden med de billigste priser og tilbud på Samsung Galaxy Note 9 er august 2018. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Forhandlerne med bedste pris og tilbud på Galaxy Note 9 er Call me, Telmore, Telia og Proshop.

Sammenlignet med den vejledende pris på Galaxy Note 9 på 7.849 kroner, så er der cirka 750 kroner at spare ved at gå efter det billigste reelle tilbud på Note 9 hos Call me.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy Note 9