huawei mate 9 pro

Så billig er den: Huawei Mate 9 Pro bliver ved med at falde i pris

En mobil, som vi igen og igen vender tilbage til her på redaktionen er Huawei Mate 9 Pro. Trods snart et år på bagen står den stadig som en af de absolut bedste telefoner herhjemme – alligevel bliver den bare ved med at falde i pris > Bedste pris på Huawei Mate 9 Pro.

Da Huawei Mate 9 Pro blev sat til salg i Danmark lige inden jul sidste år, var prisen på 6.000 kroner. Det var den til dato dyreste Huawei mobil i Danmark. Om prisen var for høj, er uklart – i hvert fald er den faldet støt i pris siden da.

Bedste pris på Huawei Mate 9 Pro

I dag kan du få Mate 9 Pro til en pris på 3.095 kroner med abonnement i 1 måned. Det er Call me, der har den til denne lave pris > Se tilbuddet her.

Mate 9 Pro holder dog stadig en høj pris, hvis man køber den uden abonnement – godt 5.500 kroner skal man så slippe > Pris på Huawei Mate 9 Pro uden abonnement

Det er derfor en fordel af købe Mate 9 Pro med abonnement i én måned, da man sparer tæt på 2.500 kroner. Husk, at du kun binder dig for én måned hos Call me og herefter kan du opsige abonnementet og skifte til et andet selskab, hvis du ønsker det. Da vi sidst lavede pristjek på Mate 9 Pro, havde den en pris på 3.250 kroner.

Se også: Priser på Huawei Mate 9 Pro

Derfor er Mate 9 Pro stadig en af de bedste mobiler

Selv med snart 12 måneder på bagen er Mate 9 Pro stadig en af de bedste telefoner på markedet. Det skyldes flere ting.

Den har et flot design og rigtig hurtig brugerflade. Skærmen er 5,5 tommer med 2K-opløsning, der sidder et dual kamera der kan tage virkelig flotte billeder og så har vi ikke mindst batteriet på 4.000 mAh, der rækker til et par dages brug. Samtidig har den lynopladning og kan lades godt 50 procent op på 30 minutter.

Helt overordnet er den ganske enkelt bare stadig fremragende på alle de vigtigste parametre for en mobil.

Se også: Prisammenligninger på de bedste smartphones