Robuste mobiler: Her er de fem bedste lige nu

Robuste mobiler bliver der flere og flere af. Vi guider her til smartphones, der kombinerer holdbarhed med smarte funktioner - du kan også se, hvor du kan købe dem billigst og dermed spare penge.

Robuste mobiler: Her er de fem bedste lige nu

Robuste mobiler. Når man siger det, så tænker de fleste nok på meget simple mobiler pakket ind i traktordæk, der kan tåle at blive kørt over af lastbiler. Men man kan også få meget smarte mobiler, der tåler en del – Se de fem mest robuste mobiler og tjek vores opdaterede prissammenligninger.

 

Håndværkere og folk der er aktive udendørs vil i dag ikke bare spises af med en mobil, der er robust, den skal også kunne gå på nettet, håndtere mails, bruges til GPS-navigation og andre praktiske gøremål, Steen Jørgensen, mobilekspert på telepristjek.dk.

Sony Xperia M2 – robust og smart mobil

Sony Xperia M2 Aqua tilbyder den højeste vandtætte rating i en smartphone, nemlig IP65/68. Den kan således klare at være i 2 meter dybt vand i op til 30 minutter. Den er også støvafvisende og dermed god i mange situationer for den, der enten arbejder meget ude eller har et aktivt udendørs liv.

Som mobil er den forholdvis lille og ligger godt i lommen uden at genere under arbejdet for eksempel. Der er ellers tale om en kraftfuld mobil med hurtig brugerflade og hurtig 4G-netværk. Xperia M2 Aqua har et 8 megapixelkamera og Sony Xperia kamera-apps sikrer, at du kan tage billeder både over og under vand.

robuste mobiler sony xperia m2

Sony Xperia M2 kombinerer robust design med smarte funktioner og en rigtig god pris og er lige nu min favorit, når det gælder robuste mobiler.

Se opdaterede priser for Sony Xperia M2.

Se også: Top 20 bedste mobilabonnement

 

Samsung Galaxy XCover 2 – billig og robust

Samsung Galaxy Xcover 2 kan modstå vand, støv, sand, sne og mudder og kan tåle at ligge i vand på en meters dybde i op til en halv time.

Den har også ekstra stærkt og ridsefast glas – det er der nu også andre mobiler, der har, men der, hvor denne udmærker sig er, at bagstykket er låst fast. Det betyder, at der skal virkelig meget til, inden coveret ryger af. Et plastomslag sørger for at holde mobilens teknik fri for støv og smuds.

Samsung-Galaxy-Xcover2

Som mobil er den ikke blandt de bedste, men er man ude efter en hårdfør, men billig smartphone, så er  Samsung Galaxy XCover 2 bestemt værd at kigge på.

Se opdaterede priser for Samsung Galaxy Xcover 2.

Se også: Priser på mest populære telefoner

 

Sony Xperia Z3 Compact – Super smartphone inkl. solid

Xperia Z3 Compact er blandt de bedste mobiler overhovedet og faktisk den bedste af mini-mobilerne i dag. (I dag er en mobil i mini-størrelse, hvis den har skærm på kun 4,6 tommer).

Den er hårdfør og solid i den forstand, at den afviser vand og støv – blandt andet kan den tåle at være nedsænket i 1 meter dybt vand i 30 minutter uden at tage skade – bliver den brugt udenfor i regn eller støvfyldte omgivelser sker der intet en pudseklud ikke kan klare.

sony xperia z3 compact

Som mobil imponerer den med flot skærm, hurtige menuer og 4G, for at nævne nogle topfunktioner, og kombineret med de vand- og støvafvisende kvaliteter, så er prisen rigtig god for denne solide mobil.

Se altid opdaterede priser på Sony Xperia Z3 Compact.

 

Samsung B2710 – klassisk robust mobil

Samsung B2710 er mere en typisk robust mobil med design, som vi kender det fra den gang, en mobil var noget man talte i – og ikke brugte til al muligt fancy som i dag! Den er bygget i kraftig plast, forseglet med gummi og coveret er skruet fast for at sikre mest mulig robusthed.

Den har ret store knapper på siden, som de fleste vil kunne betjene med arbejdshandsker på. En fiks lille detalje er, at den har et hul i øverst, hvor man for eksempel kan hægte den fast på en karabinhage.

samsung b2710

Som mobil imponerer den ikke og kigger man kun på traditionelle smartphone-specifikationer, virker den dyr med lille lavt opløst skærm, svag hukommelse og dårligt kamera – men den er som skabt til at kunne tages med i mere ekstreme miljøer, hvor man primært har brug for at kunne tale og sms’e.

Se opdaterede priser for Samsung B2710.

 

Se også 5 tips til billig mobiltelefoni

Opfølgning af sagen

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Nicolas Fredriksen fortsatte historien. 20/5/2014 blev bolden spillet videre med et indlæg omkring emnet Samsung billigere og mere populær end iPhone – Du kan læse det videre forløb her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Samsung Galaxy..