caterpillar s60 robust smartphone

Robuste arbejdsmobiler – guide og priser

Robuste arbejdsmobiler er sjældent kønne, men de kan til gengæld være enormt praktiske for nogle målgrupper – særligt håndværkere og folk, der i det hele taget arbejder meget ude. Guide til robuste arbejdsmobiler.

Robuste arbejdsmobiler kan andet end at være hårdføre og klare voldsomme strabadser i hverdagen på arbejdspladser og lignende steder. Mange af dem kommer også med Android og kan dermed give smartphone-oplevelser.

Vi guider her under til en række gode robuste arbejdsmobiler – tre med Android og en almindelig dumbphone.

Se også: Bedste mobilabonnementer til virksomheder

Robuste arbejdsmobiler

Robust arbejdsmobil: Caterpillar S60
Kommentar: Caterpillar S60 har indbygget infrarødt kamera, der kan bruges til termiske fotos, altså til at måle varme. Det kan være smart for håndværkere, der skal spore for eksempel varmeudslip – private kan naturligvis også bruge telefonen til at tjekke, om der slipper varme ud ved vinduet for eksempel.

Caterpillar S60 er både en virkelig robust og holdbar arbejdsmobil, der samtidig er en okay smartphone. Den er vandtæt og kan være i 5 meter dybt vand i 30 minutter og den beskyttes af et tykt cover, der beskytter mod fald – den skulle kunne klare adskillige fald fra 1,8 meters højde på hård overflade uden at tage skade. Skærmen er 4,7 tommer med HD-opløsning, den kører med Android 6.0 og har et 13 megapixelkamera.

Bedste pris på Caterpillar S60: Fra cirka 3.550 kroner

Sammenlign priser på Caterpillar S60

 

Robust arbejdsmobil: Dewalt MD501
Dewalt MD501 er en mere enkel robust arbejdsmobil, der ikke kan måle termisk varme som S60. Den klarer  2 meter dybt vand i 30 minutter, er støvafvisende, kan klare ekstreme temperaturer og har en smart alarm, hvis man kommer ud for uheld.

MD501 har HD-skærm på 5 tommer, 4G, udmærket kamera på 13 megapixel, NFC, trådløs opladning og plads til hukommelseskort. Brugerfladen er Android 6.0. Som smartphone er den en anelse mere smart end for eksempel Caterpillar S60.

Bedste pris på Dewalt MD501: 4.200 kroner

Sammenlign priser på Dewalt MD501

Robust arbejdsmobil: Caterpillar S40
Kommentar: Caterpillar S40 afviser vand og støv og kan tåle fald mod hårde overflade. Skærmen er på 4,7 tommer, kameraet på 8 megapixel og batteritiden er på 18 timer til tale og 39 dage på standbytid.

Den beskyttes af en tyk ramme rundt om telefonen og kører med Android 5.0.

Bedste pris på Caterpillar S40: Fra cirka 2.250 kroner

Sammenlign priser på Caterpillar S40

 

Robust arbejdsmobil: Insmat ROCK V2
Kommentar: Insmat ROCK V2 er en noget anderledes robust arbejdsmobil sammenlignet med de andre i guiden, men den kan være et godt og billigt alternativ til dem, der bare vil have en mobil til at ringe og sms’e med, samtidig med at den er mere hårdfør end almindelige mobiler.

Skærmen er lille og dårlig, kameraet stort set ubrugeligt, men der er FM-radio og lommelygte indbygget.

Bedste pris på Insmat Rock V2: Fra cirka 600 kroner

Sammenlign priser på Insmat Rock V2

Er robuste arbejdsmobiler også gode smartphones?

En robust arbejdsmobil med Android er en okay smartphone, der kan bidrage til en lidt smartere hverdag på arbejdspladsen. De ovennævnte arbejdsmobiler er ikke på niveau med hverken de bedste og dyreste Android-mobiler eller sågar almindelige Android-mobiler til 1.500 kroner, men de giver adgang til apps og tjenester.

Så nej, der er ikke tale om gode Android-mobiler, men de giver en række praktiske og smarte muligheder takket være Android og de mange apps, der følger med det styresytem.

Se også: Prissammenligninger på robuste arbejdsmobiler

Robuste arbejdsmobiler, juni 2018

Guiden til robuste arbejdsmobiler er fra juni 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra forhandlere, der har e-mærket og derfor er sikre steder at handle. I guiden finder vi robuste arbejdsmobiler fra Caterpillar, Insmat og Dewalt.