call me fordele ulemper

Gratis roaming hos Call me – abonnementer + priser på opkald, sms og data i udlandet

Er du kunde hos Call me kan du naturligvis også bruge mobilen i udlandet – vi guider til mobilabonnementer med fri roaming til brug i udlandet + øvrige priser på tale, sms, mms og data i udlandet.

Call me er en af få teleslskaber, der i dag tilbyder både DK-abonnement og EU-abonnementer. Har du et DK-abonnement, kan du ikke bruge mobilen i udlandet – det kan du kun hvis du har et EU-abonnement. Vi guider herunder til priser på mobilabonnementer med roaming inkluderet og du kan også se priser på tale, sms, mms og data, når du er i lande, der ikke er dækket af roaming.

Se også: Find billige mobilabonnementer der kan bruges i udlandet

 

Brug mobilen i udlandet – roaming hos Call me

Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 20 GB data – tale, sms, mms og 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 129 kroner om måneden.

Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 20 GB data – tale, sms, mms og 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 149 kroner om måneden.

Sammenlign mobilabonnementer med roaming hos Call me her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med roaming

 

Bruger du alt din data til roaming? Se pris for ekstra data

Med et Call me mobilabonnement, der inkluderer roaming i EU, kan du bruge den taletid, sms/mms’er og data, der er inkluderet til brug i EU. Bruger du al den data, der er inkluderet til fri roaming inden månedens udgang, så kan du enten lade være med at være online resten af måneden, bruge wifi eller købe ekstra data.

Prisen per ekstra MB data er 7 øre, men man kan også købe 1 GB for 39 kroner, 2 GB for 69 kroner eller 6 GB for 149 kroner.

Call mes to abonnementer med roaming er begge med fri tale og sms/mms, så her behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør.

Se også: Find billigste mobilabonnement hos Call me

 

Priser på tale, sms. mms og data uden for EU

Opholder du dig i et land, der ikke er omfattet af fri roaming, så skal du betale roaming-afgift for både tale, sms, mms og data.

Det koster op mod knap 17 kroner / minut at ringe (ringer du ud af landet, kan det koster knap 40 kroner /minut), sms’er koster op mod 4 kroner stykket, MMS’er koster fra 7 kroner. Prisen per MB data uden for EU løber op mod 115 kroner.

 

Fri roaming hos de danske teleselskaber

Vi ser for tiden nærmere på de roaming-muligheder, som de enkelte teleselskaber i Danmark tilbyder. Vi har lavet guide til roaming-mulighederne hos CBB, 3, YouSee, Telia, Telenor og nu også Call me.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Call me