Ring og sms billigt fra Danmark til udlandet

Ringer eller sms'er du ofte fra Danmark til udlandet? Så se vores guide til billig telefoni og sms'er fra Danmark til udlandet.

Ring og sms billigt fra Danmark til udlandet

Hvis du vil ringe billigt med mobilen fra Danmark til udlandet, er der ikke frit valg på hylderne, kun to af de danske teleselskaber tilbyder særlige løsninger til det. Guide til at ringe billigt fra Danmark til udlandet.

I disse tider har mange ikke mulighed for at rejse til udlandet som normalt og derfor er der stigende behov for at kommunikere med folk på andre måder. Der er naturligvis mange måder at gøre det på efterhånden, for eksempel gemmen messenger-apps, som WhatsApp, Messenger, Skype og lignende tjenester. Også tjenester som Zoom og Microsoft Teams bliver benyttet i stor stil.

Se også: Find de bedste udlandspriser på telefoni

Udlandstakst på opkald og sms fra Danmark til udlandet

Der kan dog også være brug for at ringe på almindeligvis med mobiltelefon. Det kan kan dog desværre være en rigtig dyr løsning, hvis man ikke ser sig for. Taksten for at ringe til et EU-land er typisk på 1,75 kroner i minuttet. Ringer man til øvrige lande, er prisen typisk fra godt 5 kroner til godt 16 kroner.

Der er dog enkelte teleselskaber, der har gjort det billigere at ringe og sende sms’er fra Danmark til udlandet. Det enten ved at inkludere tale og sms’er til udlandet i abonnementet eller ved at tilbyde en tillægspakke til en fast pris om måneden, der så giver adgang til lavere priser.

Herunder kan du se, hvordan priserne er på opkald og sms’er fra Danmark til udlandet hos de danske teleselskaber.

Priser på tale og sms fra Danmark til udlandet

Teleselskabet 3

3 har tilvalgstjenesten 3Global Home. Den koster 29 kroner om måneden og giver lavere minutpriser end normalt.

For eksempel koster det 15 øre at ringe fra Danmark til Sverige eller England til fastnetnumre. Spanien koster 41 øre. Priserne varierer generelt meget fra land til land, men ringer man meget fra Danmark til udlandet, kan 3Global Home være en løsning.

Prisen for at ringe fra Danmark til udlandet varierer ellers fra 1,77 til 10,75 kroner alt efter, hvilket land man ringer til. Sms’er koster 55 øre eller 5 kroner stykket.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos 3 her.

Oister er det eneste andet selskab, der benytter 3’s netværk. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af 3.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på 3’s netværk

 YouSee

Hos YouSee kan man få tale og sms inkluderet fra Danmark til 54 lande i to af selskabets abonnementer. Det ene inkluderer 2 timers tale og 20 sms’er, mens den andet inkluderer 10 timers tale og 100 sms’er. 

Prisen for at ringe fra Danmark til udlandet varierer ellers fra 1,75 til 16 kroner alt efter, hvilket land man ringer til. Sms’er koster 55 øre eller 2,95 kroner stykket.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee her.

YouSee benytter TDC’ netværk lige som mange andre mindre teleselskaber, for eksempel TelmoreUnotel og AltiBox. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af YouSee.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på TDC’s netværk

Telenor

Telenor tilbyder ingen særlige løsninger til at ringe billigt fra Danmark til udlandet. Det koster fra 1,75 kroner i minuttet at ringe til et land i EU og ellers fra 5,75 kroner til 16,75 kroner alt efter, hvor man ringer til. Sms’er koster fra 55 øre stykket og ellers fire kroner resten af verden.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos Telenor her.

Telenor benytter sit eget netværk sammen med Telia. CBB Mobil og OK Mobil benytter også dette netværk gennem Telenor. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af Telenor.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på Telenors netværk

Telia

Hos Telia kan man som privatkunde ringe og sms’e gratis fra Danmark til Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Opkald og sms’er til øvrige lande koster almindelig udlandstakst.

Opkald til lande i EU koster 1,77 kroner i minuttet og ellers er priserne på op til over 16 kroner. Sms’er koster 55 øre til EU-lande og ellers fire kroner til resten af verden.

Telia benytter sit eget netværk sammen med Telenor. Call me, Dukatale, Greentel og andre selskaber benytter også dette netværk via Telia. De benytter almindelig udlandstakst som defineret af Telia.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos Telia her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer på Telias netværk

 

Priser på tale og sms fra Danmark til udlandet

Guiden til priser på opkald og sms fra Danmark til udlandet er fra maj 2020. I guiden forklarer vi om priserne hos 3, Telia, Telenor og YouSee samt de øvrige teleselskaber, der lejer sig ind hos disse selskaber med eget netværk.

Ringer du meget til udlandet fra Danmark, så har 3 den bedste løsning med 3Global Home. Man betaler en lille fast abonnementspris om måneden og får adgang til markant lavere priser sammenlignet med konkurrenterne.

YouSee tilbyder en vis mængde tale og sms’er i sine to dyreste abonnementer.

Hverken Telenor eller Telia tilbyder særlige løsninger til billige opkald eller sms’er fra Danmark til udlandet – de kører med almindelig udlandstakst.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer