razer phone 2

Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3

Razer Phone 2 beskrives som “den ultimative gaming-oplevelse” – den kan dog kun købes hos et teleselskab i Danmark, nemlig 3, der blandt de danske teleselskaber har eksklusiv ret på at sælge Razer-produkter i Danmark.

 

Kort om Razr Phone 2

Grundlæggende er Razer Phone 2 som de fleste topmodeller med skærm på omkring 6 tommer med 2K-opløsning, Snapdragon 845, 6 GB RAM og kraftfuldt batteri på 4.000 mAh. Der er trådløs opladning og lynopladning og når det gælder kamera, så er det to styk på bagsiden, det der betegnes som et dual kamera.

Den skiller sig dog lidt ud på et par gaming-relaterede fronter. Gaming kræver nemlig meget af en mobil og det kan ofte føre til opvarmede mobiler. På Razer Phone 2 finder vi dog et specielt system med et dampkammer af avancerede termiske materialer, der sørger for en høj frame rate og samtidig holder temperaturen nede. Også skærmen er optimeret til gaming med 120 Hz – det vil sige 120 billeder i sekundet, der giver et uhyre flydende billede. De fleste andre telefoner har skærm med 60 Hz, hvilket betyder mindre batteriforbrug end når skærmen har 120 Hz.

Se også: De bedste gaming mobiler

 

Pris på Razer Phone 2

Som nævnt kan man kun købe Razr Phone 2 hos teleselskabet 3 blandt de danske teleselskaber og den har en pris fra 6.970 kroner inklusiv abonnement i seks måneder. Køber man Razer Phone 2 uden abonnement gennem webshops, har den en pris fra cirka 6.000 kroner.

 

Andre gode mobiltelefoner til gaming

Der er dog også andre udmærkede gaming-mobiler på markedet, dog uden de høje 120 Hz til skærmen. De fleste andre topmodeller er rigtig gode til gaming, bare de har store og skarpe skærme, kraftfulde processorer og mange RAM og kraftigt batteri. De fleste nye telefoner opfylde disse krav, blandt andet modeller som Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9+, HTC U12+ og Sony Xperia XZ3, der alle egner sig godt til mobilspil.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner