samsung galaxy s8 pris

Pristjek: Samsung Galaxy S8 med pris fra 3.121 kroner

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med mobilpriserne og når der dukker et særlig godt tilbud op, så kan du læse om det her – denne gang har vi spottet Samsung Galaxy S8 til 3.121 kroner + abonnement.  Se bedste tilbud og pris på Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 er en af de mest populære telefoner på markedet og blandt de telefoner, er bliver lavet aller flest prissammenligninger på på teleprisguide.dk, telepristjek.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk.

Da den kom ud på markedet sidste år kostede den fra cirka 6.100 kroner og i dag kan den de fleste steder købes fra omkring 4.500 kroner. Hos YouSee kan man lige nu få Galaxy S8 til 3.121 kroner, hvis man binder sig til abonnement med fri tale og 40 GB data. Bare husk at skifte abonnement efter seks måneder, hvis du ikke har behov for fri tale og 40 GB data…

Men der er flere rigtig gode tilbud på Samsung Galaxy S8 lige nu – se de 5 bedste her under.

Se også: Bedste pris på Samsung Galaxy S8 med abonnement

 

Bedste pris og tilbud på Samsung Galaxy S8

#1 YouSee
Købspris: 3.121 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 4.915 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU. Inkluderer også musiktjenesten YouSee Musik og et ekstra simkort til datadeling.

Se aktuelle tilbud

 

#2 Telmore
Købspris: 3.480 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 5.274 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 12 GB kan bruges i EU. Inkluderer også musiktjenesten Telmore Musik.

Se aktuelle tilbud

 

#3 Telenor
Købspris: 3.499 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 4.993 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU. Indeholder holder også streamingtjenesten ViaPlay.

Se aktuelle tilbud

 

#4 Salgsbutikken
Købspris: 4.439 kroner
Sælges kun uden abonnement

Se aktuelle tilbud

 

#5 Goblue
Købspris: 4.440 kroner
Sælges kun uden abonnement

Se aktuelle tilbud

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S8 uden abonnement

 

Bedste pris og tilbud på Samsung Galaxy S8, februar 2018

Guiden med bedste pris og tilbud på Samsung Galaxy S8 er februar 2018. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Forhandlerne med bedste pris og tilbud på Galaxy S8  YouSee, Telmore, Telenor, Salgsbutikken og Goblue.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy S8