yousee internet in the car wifi i bilen pris data

Priser på YouSee Internet in the Car – det koster Wifi i bilen

YouSee har introduceret en ny tjeneste, der giver indbygget WiFi-opkobling i biler – tjenesten kommer med tre datapakker, der kan bruges i hele EU. Se priser på YouSees WiFi-tjeneste til biler.

Opkoblede biler er allerede en realitet om end kun i mindre grad, men det bliver naturligvis standard i fremtidens biler. Og det er en af årsagerne til, at YouSee nu introducerer de første biler med indbygget WiFi hotspot sammen med dataabonnementer, der alle kan bruges i hele EU – ikke kun i Danmark. Se indholdet i dataabonnementerne og priser herunder.

 

Priser på YouSees datapakker til brug i bilen

Det er muligt at købe tre forskellige datapakker til bilen med YouSees Wifi-opkobling. Alle pakker er forudbetalte og er derfor uden binding og kan bruges i hele EU – uden databegrænsninger.

1 GB data
Pris: 39 kroner. Skal bruges inden for 24 timer

10 GB data
Pris: 99 kroner. Skal bruges inden for 28 dage.

200 GB data
Pris: 699 kroner. Skal bruges inden for 365 dage.

> Læs mere om YouSee Internet in the Car her.

 

Det skal du vide om YouSees datapakker til bilen

Hvis du ikke bruger den købte data inden for tidsrammen, bortfalder den resterende data. Denne data kan altså ikke overføres til en anden periode.

Man skal også være opmærksom på, at Wi-fi-forbindelsen kun er tilgængelig i og i nærheden bilen, da WiFi-hotspottet er integreret i bilen.  Endelig er det værd at vide, at man kan koble 10 enheder op på din wi-fi-forbindelse i bilen med YouSee Internet in the Car.

Se også: Mobilabonnementer der kan bruges i udlandet

 

Disse biler har YouSee Internet in The Car

Internet in the Car vil til at begynde med være standard i alle Mercedes S-klasse modeller fra juli 2017 og frem samt i E-klasse modeller med Comand Online udstyr fra april 2016 og frem. Med tiden vil løsningen løbende blive udbredt til flere bilmærker, og inden for det næste halve år forventer Yousee, at også Opel og Ford vil tilbyde løsningen.

Se også: Nyheder om wifi og data i bilen