Priser, fordele & ulemper ved teleselskabet 3

Hvilke fordele og ulemper er der ved teleselskabet 3 og hvordan ser deres abonnementer og priser ud? Se her, om du bør blive kunde hos 3.

Priser, fordele & ulemper ved teleselskabet 3

Her på telepristjek.dk holder vi dagligt øje med de bedste priser og tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer, men vi ser også med cirka 6 måneders mellemrum nærmere på mere generelle fordele og ulemper samt priser hos de forskellige danske teleselskaber. Se priser, fordele og ulemper hos teleselskabet 3.

Teleselskabet 3 har ikke de store forkromede underholdningspakker eller de ekstremt billige abonnementer, men de kom alligevel ud af 2018 med 54.000 flere kunder end i 2017. Vi ser her nærmere på fordele og ulemper samt priser og abonnementer hos 3.

 

Fri tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms inkl. roaming i 63 lande til 150 kroner

3 har et rimelig bredt udvalg af mobilabonnementer, hvor af de fire kan bruges i 63 lande med 3LikeHome og et kan bruges i kun i Danmark. Abonnementet til 150 kroner står som det bedste bud til dem, der aktivt bruger deres mobil. Det indeholder fri tale og 20 GB data samt fri sms/mms. Al tale, sms/mms og 20 GB data kan også bruges i udlandet i 63 lande.

Samtidig indeholder det også og det indeholde også 3Deling, så man kan dele den data, der er i abonnementet, med andre 3-kunder. Derudover indeholder dette moiblabonnementet også Wi-Fi opkald og 4G tale.

Med fri tale er det lige meget, hvordan der afregnes – om det er påbegyndt sekund eller minut. Vigtigere er det, at data afregnes per 10 kb. Det betyder, at man kun betaler for den data, man bruger. 3 benytter eget netværk, der stille og roligt indhenter konkurrenternes netværk, men der er stadig problemer særligt uden for byområder. På teleprisguide.dk kan man bedømme dækning og kundeservice hos ens teleselskab og her scorer 3 5,40/10 i karakter på mobildækning.

Når det gælder kundeservice scorer de 6,1/10.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos 3

 

3 – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

10 timers tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (Kan kun bruges i Danmark)
Pris: 99 kroner /md.

Fri tale, 7 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 130 kroner /md.

Fri tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 150 kroner /md.

Fri tale, 40 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 200 kroner /md.

Fri tale, 80 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 230 kroner /md.

 

3 – Priser og tilbud på alle selskabets bredbåndspakker

15 GB (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 110 kroner / md

30 GB (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 130 kroner / md

150 GB (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 200 kroner / md

500 GB (Kan bruges i 63 lande)
Pris: 300 kroner / md

Se også: Aktuelle priser & tilbud ved 3

Fordele & ulemper ved 3

Priserne, indhold og vilkårene for mobilabonnementerne hos 3 kan ændre sig med tiden. Du kan altid holde dig opdateret på de nyeste og aktuelle priser og tilbud på 3′s hjemmeside.

Herunder kan du se en oversigt over fordele og ulemper ved 3.

Fordele

 • Billigt DK-abonnement
 • Billige roaming abonnementer til brug i 63 lande
 • Giver store rabatter på mobiltelefoner
 • Mobiltjek – løbende opdatering på, om man har det rigtige abonnement
 • Mulighed for datadeling
 • WiFi opkald inkluderet i alle abonnementer
 • 4G tale i alle abonnementer
 • Tjenester til musik og magasiner kan købes med rabat
 • Dataforbrugskontrol i udlandet
 • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
 • 3 Kundeservice på chat, mail, mobil og Facebook

 

Ulemper

 • 6 måneder binding
 • Mobildækningen
 • Mangler de helt billige udlandsabonnementer

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Alternativer til 3

3 mangler de helt billige mobilabonnementer, der også kan bruges i udlandet. Abonnementet med 10 timers tale og 10 GB data til 90 kroner er isoleret set fint, men det kan kun bruges i Danmark.

Er man derfor ude efter et billigt mobilabonnement med begrænset tale og data bør man kigge på Telmore, CBB Mobil, Greentel, Oister og Call me.

Er du ude efter et abonnement med musik og andre tjenester inkluderet, kan overveje YouSee, Telmore og CBB Mobil, der alle tre har mobilabonnementer med musikstreaming inkluderet.

 

Konklusion

3 er ikke teleselskabet for dem, der ønsker rigtig billige mobilabonnementer, der også skal kunne bruges i udlandet. Netværksdækningen kan også forbedres og kundeservicen lider også lidt i følge brugerne på teleprisguide.dk. D

De har til gengæld en række gode mobilabonnementer til dem, der bruger mobilen meget og de tilbyder også tjenester, der kan købes med rabat. Trumfkortet for 3 er dog 3LikeHome, hvor man kan bruge mobilen i 63 lande.

Se også: Guides til teleselskaberne