Priser, fordele & ulemper ved dukaTale

dukaTale tilbyder mobilabonnementer til lave priser og skiller sig ud fra andre lavprisselskaber på data i EU. Se priser, fordele og ulemper ved dukaTale.

Priser, fordele & ulemper ved dukaTale

dukaTale er det, man kan kalde for et teleselskab uden dikkedarer – fokus er helt og holdent på simple mobilabonnementer med tale, sms, mms og data og så skelnes der heller ikke mellem, om man opholder sig i Danmark eller EU, når det gælder data. Priser, fordele & ulemper ved dukaTale.

Selskabet duka har eksisteret i lang tid, men var fra begyndelsen et selskab, der fokuserede på at hjælpe ældre mennesker udi det med computere. Det gjorde de ved at sælge computere, der var simpelt bygget op og så tilbød de omfattende support mod betaling. Siden 2010, hvor selskabet så dagens lys, har det udvidet med nye produkter og tjenester og et af dem er dukaTale med mobilabonnementer til lave og meget konkurrencedygtige priser.

 

Priser, fordele og ulemper ved dukaTale

Herunder laver vi en gennemgang af fordele og ulemper ved dukaTale, lister alle selskabets mobilabonnementer og anbefaler det bedste.

 

Fri tale tale, 20 GB data & Fri SMS/mms inkl. roaming i EU til 119 kroner

dukaTales mobilabonnement med fri tale og 20 GB data er et godt og trygt valg for de fleste, der ikke gider at undersøge markedets aktuelle priser hver anden måned. Med fri tale kan man tale løs og med 20 GB data vil de fleste almindelige brugere være sikret på data-forbruget de næste 2-3 år. I dag bruger gennemsnitsdanskeren omkring 8-9 GB data om måneden, så er der er lidt at tage af med 20 GB data.

Mobilabonnementet inkluderer fuld roaming i EU, hvor man kan tale og sms’e / mms’e frit og bruge frit af al den data, der er inkluderet i abonnement. Normalt tilbyder lavprisselskaber kun en vis mængde data til brug i udlandet af den data, der er inkluderet i pakken.

Data afregnes per 10 kb. Det betyder, at man kun betaler for den data, man bruger. Man bindes kun i én måned hos dukaTale, så man kan hurtigt og billigt opsige abonnementet, hvis man kommer i en situation, hvor man ønsker det.

teleprisguide.dk kan man se, hvilken score de forskellige teleselskaber har fået af deres kunder løbende gennem årene, så man kan få et fingerpeg om, hvordan det står til med netværksdækning, kundeservice og generel kundeoplevelse hos de enkelte teleselskaber.

Udfra de bedømmelser, der er givet hidtil, scorer de faktisk rigtig højt, men der er desværre ikke foretaget tilstrækkelig med anmeldelser og vurderinger af selskabet til, at man kan få et helt retvisende billede af den oplevede netværksdækning og kundeservice – men noget tyder på, at det står godt til på den front hos dukaTale. På Trustpilot scorer de for eksempel 5 stjerner ud af 5 mulige i generel tilfredshed.

dukaTale har kun meget begrænset udvalg af mobiltelefoner i shoppen og de tilbyder heller ikke tjenester til for eksempel musik eller tv-serier i deres abonnementer, bortset fra til deres mini-abonnement til børn, hvor man får to måneders gratis brug af Fairytell med bøger og lydbøger til børn under 10 år.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos dukaTale

 

dukaTale – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

5 timer tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 59 kroner /md.

Fri tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 99 kroner /md.

Fri tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 119 kroner /md.

Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 149 kroner /md.

Se også: Aktuelle priser & tilbud ved dukaTale

 

dukaTale – Priser og tilbud på alle selskabets mobile bredbåndsabonnementer

20 GB + router (kan bruges i EU)
Pris: 149 kroner / md

20 GB uden router (kan bruges i EU)
Pris: 99 kroner / md

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Fordele & ulemper ved dukaTale

Priserne, indhold og vilkårene for mobilabonnementerne hos dukaTale kan ændre sig med tiden. Du kan altid holde dig opdateret på de nyeste og aktuelle priser og tilbud på dukaTales hjemmeside.

Herunder kan du se en oversigt over fordele og ulemper ved dukaTale.

Fordele

 • Roaming inkluderet i alle abonnementer
 • Man kan bruge al data inkluderet i EU – ingen begrænsning på data-roaming
 • Kort bindindsperiode
 • Dataforbrugskontrol i udlandet
 • Tale afregnes pr. sekund og data pr. 10 Kb
 • God dækning
 • God kundeservice
 • Wifi opkald og VoLTE inkluderet i alle abonnementer

 

Ulemper

 • Meget begrænset udvalg af telefoner i shoppen
 • Meget begrænset udvalg af underholdningstjenester inkluderet i mobilabonnementer
 • Mængden af data i mobile bredbåndsabonnementer er meget begrænset

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Alternativer til dukaTale

Er man ude efter samme type mobilabonnementer som dem, dukaTale tilbyder, så er der mange muligheder, for eksempel hos Oister, Greentel, OK Mobil,og CBB Mobil – de har dog begrænsning på mængden af data, man kan bruge i EU. Er man ude efter en mobilpakke med underholdning inkluderet, så er det YouSee og Telmore, man skal se nærmere på.

 

Konklusion

dukaTale har rigtig gode priser på mobilabonnementer og skiller sig positivt ud ved at tillade fuld brug af den inkluderet data i EU i alle pakker. De har derudover god mobildækning og kundeservice. De tilbyder kun meget begrænset salg af mobiltelefoner og har ikke wifi opkald inkluderet i deres mobilabonnementer.

Se også: Guide til teleselskaber