iphone x pris

Så dyrt er det at skifte skærm på iPhone X – se pris

iPhone X er ikke blot en dyr telefon at få fingre i, det kan også blive en dyr omgang, hvis man skal have repareret skærmen. Se pris for reparation af skærmen på iPhone X.

De første droptest af iPhone X viser, at den ikke er særlig robust. Faktisk viser mange droptest, at kombinationen af glas på både forsiden og bagside er en skidt kombination og at Apples ord om, at skærmen på iPhone X er den mest robuste skærm nogensinde set på en mobil, klinger noget hule. Et kig på YouTube viser, at man blot skal tabe iPhone X én enkelt gang og så er skærmen eller bagsiden gået i stykker – i enkelte tilfælde er der ikke blot tale om, at der kommer ridser eller flænger i skærmen, men men at glasset rent faktisk splintrer og falder af. Det er skidt nyt, særligt på en mobil til over 10.000 kroner.

Men det bliver endnu værre.

Se også: Den billigste Phone X

Pris for at skifte skærm på iPhone X

Taber du mobilen inden for den periode, hvor garantien dækker, så skal du alligevel selv betale for reparationen – Apples garanti dækker nemlig ikke skærmskader, der er opstået ved uheld. Det er der grundlæggende ikke noget overraskende i.

Til gengæld er det forbløffende dyrt at få Apple til at skifte skærmen ud på iPhone X.

Det koster helt præcist 2.392,25 kroner at få Apple til at skifte skærmen ud på iPhone X. Det er over 1.000 kroner dyrere end på for eksempel iPhone 8.

Hvis man synes, Apples pris for at skifte skærmen ud i iPhone X, er høj, så bliver man formentlig endnu mere chokeret, når man tjekker priserne ud hos andre mobilværksteder. Vi har fundet priser på helt op mod 4.700 kroner for et skærmskifte på iPhone X.

Se også: Cover til iPhone X

Apples garanti dækker ikke ved uheld

Som sagt dækker Apples garanti ikke, hvis uheldet er ude og man taber sin iPhone X, så skærmen går i stykker. Så skal du have udskiftet skærmen på grund af en skade opstået ved et uheld inden for garantiperioden, så skal du altså alligevel betale, så det har altså en høj pris, hvis man er uheldig og smadrer skærmen på iPhone X.

Apple har i øvrigt også en kategori, der hedder ‘Øvrige reparationer’ og her oplyser de prisen til at være 4.642,25 kroner. Apple oplyser ikke, hvilke reparationer denne pris omfatter.

Se også: Priser for reparation af iPhone