Pris på Samsung Galaxy Watch 3 – det koster uret

Samsung Galaxy Watch 3 er et ret stort skridt frem for Samsung på smartwatch-fronten - se vejledende pris på Galaxy Watch 3.

Pris på Samsung Galaxy Watch 3 – det koster uret

Samsung Galaxy Watch 3 er et smartwatch, som mange har set frem til og det er netop blevet lanceret. Pris på Galaxy Watch 3.

Pris på Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3 kommer i to versioner, 41 og 45 mm. De har en pris fra henholdsvis 3.599 og 3.799 kroner. Man kan vælge uret i tre forskellige farver og de er bronze, sort eller sølv.

Se også:  Teleselskaber der sælger smartwatch med eSIM

Kort om det nye ur

Galaxy Watch 3 kan vælges med en skærm på 1,2 eller 1,4 tommer og begge versioner er af typen Super AMOLED. Det kan tåle at komme ned på 50 meter dybt vand, så man kan altså godt tage det med på dykkerturen.

Der er 8 GB indbygget hukommelse i begge varianter af uret, så uanset hvilket du vælger, så får du rigtig meget plads til apps og musik, man eventuelt downloader. Batteriets levetid er ikke oplyst, men vi regner med en batteritid på 3-5 dage alt efter, hvor heftigt man bruger dens mange funktioner.

Som sædvanlig er er fokus på fitness, træning og sundhed i det nye ur. En ny funktion er, at de kommer med fall detection. Det vil sige, at uret registrerer, hvis du falder og efterfølgende ikke reagerer på en alarm på uret. Går du ikke det, sendes der en SOS-besked til dine nødkontakter. Den funktion har vi efterhånden hørt om mange gange på Apple Watch og hvordan den har reddet folk i nød.

Uret kommer med eSIM-indbygget, så man kan bruge det til at besvare opkald med og i det hele taget bruge det uden at ens mobil skal være inden for rækkevidde.

I skrivende stund er der dog ingen informationer omkring, hvorvidt de danske teleselskaber tager uret ind i sortiment. Det forventer vi dog at i hvert fald et par stykker er klar til. Hidtil er det kun teleselskabet 3, der har forhandlet Galaxy Watch-ure med eSIM.

Se også: Priser på smartwatch