test oneplus 7t bagside

Pris på OnePlus 7T – kan købes fra 17. oktober

OnePlus 7T bliver 300 kroner dyrere end forgængeren, men den kommer også med en række interessante forbedringer, der kan retfærdiggøre den lille prisstigning. Se dansk pris på OnePlus 7T.

Da OnePlus lancerede den nye 7-serie tidligere i år med 7 og 7 Pro, var det lidt en no brainer at vælge den version, man skulle kaste penge efter. 7 Pro var godt nok cirka 1.000 kroner dyrere, men den havde så meget bedre specifikationer og det uden at prisen stak helt af sammenlignet med konkurrenterne, at det naturligvis var 7 Pro, man skulle vælge. Med den nye OnePlus 7T er sagen en anden – den er lidt dyrere end 7′eren, men stadig noget billigere end 7 Pro samtidig med at den har fået nogle gode opdateringer, der gør, at den i store træk er på niveau med 7 Pro.

 

Pris på OnePlus 7T

OnePlus 7T kommer i en version i Danmark, nemlig med 8 GB RAM og 128 GB hukommelse. Den får en vejledende pris på 4.699 kroner og salget starter den 17. oktober. Er du i København den 10. oktober, hvor telefonen officielt lanceres sammen med 7T Pro, så kan du også købe telefonen den dag ved et pop up event.  Den oplyste pris er på OnePlus 7T med 8 GB RAM og 128 GB hukommelse.

Telefonen kan købes ved et pop-up-event den 10. oktober, samme dag som telefonen officielt lanceres i Danmark, men ellers starter salget den 17. oktober.

Se også: Bedste pris på OnePlus  7

De vigtigste funktioner OnePlus 7T

En af de bedste nyheder på OnePlus 7T er skærmen. Den har samme 90 hz opdatering som på 7 Pro. Normalt har telefoner 60 hz opdatering på skærmen og med 90 hz får man et mere flydende billede – særligt på spil. En god skærmforbedring er også, at skærmen udsender 40 procent mindre blåt lys end tidligere – blåt lys er ikke godt for hjernen, særligt om aftenen, når det er mørkt.

Kameraet er med triple setup og har blandt andet 2 gange optisk zoom, ultra vidvinkel og natfunktion.

På processorfronten har den Snapdragon 855+ og 8 GB RAM og den kommer med Android 10 fra start – alt i alt en uhyre rap brugerflade. OnePlus garanterer to store opdateringer – så i hvert fald til og med Android 12 – samt tre år med sikkerhedsopdateringer.

Batteriet er på 3.800 mAh og kan lades 50 procent op på kun 20 minutter, mens 30 minutters opladning giver 70 procent batteri. 60 minutters opladning skulle være nok til at lade den helt op fra 0-100 procent.

Se også: Find priser på mobiltelefoner

Skriv et svar