oneplus 6 specs pris

Pris på OnePlus 6 bekræftet – det kommer den til at koste

Der har været rygter om en massiv prisstigning på op mod 2.500 kroner på OnePlus 6 sammenlignet med forgængeren, men det kommer langt fra til at blive så voldsomt, bekræfter Amazon. Se pris på OnePlus 6.

En af de mest ventede telefoner i år er OnePlus 6, der skal forsøge at tage kampen op med mobiltelefoner som Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, Sony Xperia XZ2 og den kommende Motorola Moto G6. Der har allerede været mange rygter om telefonen og flere af dem er nu bekræftet af Amazon, der ved det, der ligner et uheld, kom til at afsløre flere væsentlige detaljer om telefonen.

Prisen på OnePlus 6 har der også været skriverier om og de har for det meste været nedslående. Flere mente, at en prisstigning på op mod 2.500 kroner sammenlignet med forgængeren 5T kunne være i vente. Så voldsom en prisstigning har jeg afvist kunne blive aktuel fra starten, men en prisstigning kommer der – men kun en meget minimalt en af slagsen.

Pris på OnePlus 6

I følge Amazon får OnePlus 6 en pris på 519 Euro for versionen med 6 GB og 64 GB hukommelse, mens versionen med 6 GB og 128 GB hukommelse får en pris på 559 euro. Til sammenligning kostede 5T fra 499 euro. Det vil sige en prisstigning på 20 euro eller cirka 150 kroner.

Forgængeren 5T havde danske priser på 3.799 og 4.299 kroner. Derfor virker det meget sandsynligt, at vi kan forvente en pris på OnePlus 6 på 3.999 kroner og 4.499 kroner. Det er godt nok en prisstigning på 200 kroner, men så passer det nogenlunde, når dansk moms bliver regnet med.

Så ja, en prisstigning kommer som ventet, men den bliver langt mindre end den stigning, der blev spekuleret i.

Se også: Bedømmelse af OnePlus 5T

 

Specifikationer på OnePlus 6

Amazon lækkede ikke kun priser på OnePlus 6, også specifikationer blev bekræftet.

Skærmen bliver på 6,28 tommer med FHD+-opløsning og 18:9 format. Den kommer med 6 GB RAM og 64 eller 128 GB hukommelse. Det menes også, at der kommer en version med 8 GB og 256 GB hukommelse på et senere tidspunkt.

Kameraet bliver af dual-typen med 16 og 20 megapixel og optisk billedstabilisering. Når der gælder farver, kommer den i to varianter af sort.

Batteriet blev der intet nævnt om i lækket fra Amazon, men det siges at blive på 3.450 mAh – lynopladning med Dash Charge-opladeren kommer noget helt sikkert.

Se også: Guide til de bedste smartphones

 

Danske forhandlere af OnePlus 6

I første omgang vil det blive de danske teleselskaber, der sælger OnePlus 6, mens webshoppene formentlig kommer til umiddelbart efter. For nylig bekræftede OnePlus det rygte, som vi tidligere har skrevet om på mobil.nu, nemlig at Telenor, CBB Mobil, Telia og Call me også kommer til at sælge OnePlus 6.

I forvejen kan man købe OnePlus-telefoner hos teleselskabet 3, YouSee, Telmore og Fullrate. Det er faktisk unikt i hele verden, at så mange danske teleselskaber kommer til at sælge OnePlus 6. I langt de fleste lande kan man slet ikke købe OnePlus-telefoner gennem teleselskaberne.

Se også: Priser på OnePlus