Her er OnePlus 5T Star Wars Edition billigst: Se bedste pris

OnePlus 5T Star Wars Edition kan købes i Danmark fra og med i dag hos OnePlus, 3 og YouSee - se bedste pris for telefonen.

Her er OnePlus 5T Star Wars Edition billigst: Se bedste pris

En hel verden er for tiden ramt af Star Wars-feber på grund af den nye The Last Jedi-film, der netop har haft premiere og i den forbindelse er der også kommet en særlig OnePlus 5T Star Wars Edition, der kan købes i Danmark hos OnePlus selv, hos 3 og YouSee. Sammenlign priser på OnePlus 5T Star Wars Edition.

Star Wars hvid og wallpapers

Det er normalt lidt corny med tema-telefoner inspireret af for eksempel film – det bliver hurtig lidt pjattet og pjanket det hele. Om man synes det også er tilfældet med den nye OnePlus 5T Star Wars Edition kommer nok også an på smag og behag – her på redaktionen synes vi, at det er ganske gennemført og smagfuldt udført. Telefonen kommer i en hvid udgave – alene det er nok til at den skiller sig ud fra de andre OnePlus-telefoner, der normalt er i grå eller sort.

Derudover er der også en række wallpapers med Star Wars-tema – er man Star Wars-fan, synes man sikkert det er meget fornøjeligt.

 

Bedste pris på OnePlus 5T Star Wars Edition

Prisen på OnePlus 5T Star Wars Edition er en anelse højere end for den normale udgave, nemlig 4.499 kroner mod 4.299 kroner – det er prisen på telefonen uden abonnement, når man køber den hos online hos OnePlus. Men den kan også købes med abonnement hos YouSee og 3.

 

Pris på OnePlus 5T Star Wars Edition hos YouSee

Pris: 5.035 kroner med abonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data + YouSee Musik og roaming i 36 lande.

Se tilbuddet her.

 

Pris på OnePlus 5T Star Wars Editionhos teleselskabet 3

Pris – 5.230 kroner med abonnement i seks måneder med fri tale og 10 GB data + roaming i 52 lande. .

Se tilbuddet her

 

Specifikationer som 5T

OnePlus 5T Star Wars Edition minder på alle måder ellers om 8 GB RAM versionen med 128 GB hukommelse med de helt samme specifikationer – se vores bedømmelse af OnePlus 5T. Man får dog et særligt Star Wars-cover med også i æsken.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner