Pris på iPhone XS Max – så dyr er den

Apple har her til aften lanceret iPhone XS Max med skærm på 6,5 tommer. Se pris på den nye store mobil fra Apple.

Pris på iPhone XS Max – så dyr er den

Pris på iPhone XS Max: Her til aften har Apple lanceret den nye store iPhone XS Max, der kommer til Danmark snart. Se pris på den store iPhone XS Max med skærm på 6,5 tommer.

 

Pris på iPhone XS Max

Den får disse priser:

  • 64 GB: 9.799 kroner
  • 256 GB: 11.149 kroner
  • 512 GB: 12.999 kroner

Du kan sammenligne pris på iPhone XS Max, så snart den er klar i de danske butikker. Den er klar til forudbestilling fra og med fredag den 14. september og er klar til rigtig salg fra den 21. september.

Se også: Find billig iPhone X

 

Funktioner og specifikationer på iPhone XS Max

Den nye iPhone XS Max er den klart dyreste iPhone og mobil i det hele taget til dato. Den kommer blandt med op til 512 GB hukommelse,  kan klare at være i 2 meter dybt vand i 30 minutter og har forbedret dual kamera, der takket være den nye A12 Bionic chip skulle kunne tage markant bedre billeder end hidtil.

A12 processoren giver samtidig mulighed for spil at uhørt høj kvalitet rent grafisk. Fra start har den iOS 12 installeret med de fordele den giver – iOS 12 kommer dog også til iPhone helt tilbage i 5S.

Den har batteri, der rækker 1,5 timer længere end på iPhone X. Endelig kommer Apple med dual sim på iPhone – iPhone XS Max får nemlig dual sim med plads til to sim kort. Det ekstra simkort er af typen Esim og det understøttes ikke af de danske teleselskaber på iPhone endnu, så den nyhed kommer ikke til Danmark endnu.

Se også: Priser på iPhone X