Pris på iPhone Xr – den billige nye iPhone

iPhone Xr er en anelse billigere end iPhone 8 Plus og langt billigere end de nye XS og XS Max - se pris og funktioner på iPhone Xr.

Pris på iPhone Xr – den billige nye iPhone

Apple iPhone Xr er en billig iPhone i forhold til de nye telefoner, men den ser alligevel interessant ud med gode funktioner og specifikationer. Se priser på iPhone Xr.

 

Pris på iPhone Xr

Den nye XS-mobil får disse priser:

  • 64 GB: 6.699 kroner
  • 256 GB: 7.149 kroner
  • 512 GB: 8.099 kroner

Den er klar til forudbestilling fra og med den 19. oktober. Du kan sammenligne priser på iPhone Xr, så snart den er klar hos de danske teleselskaber.

Se også: Priser på iPhone X

 

Funktioner og specifikationer

Den nye iPhone Xr har på papiret ikke de helt samme specifikationer og funktioner som de langt dyrere XS og XS Max, men den ser faktisk stadig meget interessant ud og virker som et godt alternativ til de dyre modeller fra Apple. Den kommer blandt med op til 512 GB hukommelse, kan klare at være i 1,5 meter dybt vand i 30 minutter og har forbedret kamera, der takket være den nye A12 Bionic chip skulle kunne tage markant bedre billeder end hidtil. Det kan faktisk tage bokeh-billeder, selvom der kun sidder et kamera på bagsiden.

Også frontkameraet kan lave bokeh-billeder.

A12 processoren giver samtidig mulighed for spil at uhørt høj kvalitet rent grafisk. Fra start har den iOS 12 installeret med de fordele den giver – iOS 12 kommer dog også til iPhone helt tilbage til 5S.

Den har batteri, der rækker 1,5 timer længere end på iPhone 8 Plus.

Se også: Sammenlign priser på iPhone X