oneplus 5 pris

Pris for OnePlus 5T – det kommer til den til at koste

OnePlus er snart klar med en julegave-telefon, og nu har vi nye rygter om prisen på den. OnePlus 5T er modellen, der er tale om, og prisen kommer til at ligge på samme niveau som OnePlus 5. I hvert fald ifølge papirer, der er lækket fra den britiske operatør O2.

 

Pris for OnePlus 5T

Her står, at OnePlus 5T med 64 GB hukommelse kommer til at koste 449 pund, mens 128 GB-versionen kommer til at ligge på 499 pund, helt samme priser som de har OnePlus 5 til nu. Det vil sige danske priser på henholdsvis 3.799 og 4.299 kroner.

OnePlus plejer at have samme priser på sine produkter i alle lande, hvor de kan købes, så det regner vi med også er tilfældet denne gang.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 5

 

Farlig konkurrent til Galaxy S8 og iPhone X

Med de priser bliver 5T en farlig konkurrent for mange af de andre toptelefoner som Samsung Galaxy S8 og Apples iPhone X, der begge er dyrere. S8 er faldet markant i pris siden lanceringen.

S8 kom ud med pris på cirka 6.100 kroner, men kan købes fra cirka 4.600 kroner i dag. iPhone X koster fra cirka 8.900 kroner, så sammenlignet med den, sparer man mange penge på iPhone 5T.

Se også: Den billigste OnePlus

Specifikationer for OnePlus 5T

Rygterne siger samtidig, at OnePlus 5T får et nyt all-screen design uden fysisk hjemknap og med skærm på hele forsiden som alle de andre toptelefoner lige nu. Indeni vil den formentlig være identisk med OnePlus 5 med blandt andet Qualcomms Snapdragon 835 processor.

OnePlus 5T bliver præsenteret den 16. november og kommer i handlen den 21. november i Danmark. Herhjemme kan OnePlus 5T købes online hos OnePlus selv samt hos teleselskabet 3.

Se også: Priser på OnePlus mobiler