Pris og tilhængelighed på Samsung Galaxy Buds Live i Danmark

Samsung har præsenteret deres nyeste bønnelignende headset, Galaxy Buds Live. Se pris, tilgængelighed i Danmark og specifikationer på det trådløse headset.

Pris og tilhængelighed på Samsung Galaxy Buds Live i Danmark

Samsung har ved den store Unpacked-event præsenteret et sæt nye trådløse øretelefoner. Galaxy Buds Live er navnet på øretelefonerne, som kommer med en helt ny formfaktor, der får dem til at ligne brune bønner.

Galaxy Buds er dog alt andet end brune bønner, for de er fyldt med elektronik i form af stort batteri, en 12 mm højtaler, 3 mikrofoner, aktiv støjreduktion og diverse sensorer.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra

Dansk pris på Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live kan købes i Danmark. De kommer til salg den 21. august 2020 sammen med lanceringen af Galaxy Note 20-serien, Tab S7-serien og Galaxy Watch 3.

Samsung Galaxy Buds Live har en dansk vejledende pris på 1.399 kroner og kan fås i de tre farver Mystic Bronze, Mystic White og Mystic Black.

Dermed er de 100 kroner dyrere end Galaxy Buds+, som kom til Danmark i marts 2019. De er sidenhen faldet til omkring 800 kroner hos andre forhandlere, så du vil formentlig også opleve, at Galaxy Buds Live falder hurtigt i pris.

Læs også: Her er Galaxy Buds Live, Samsungs bønneformede øretelefoner