bedste høretelefoner libratone q adapt

Faldet 40 procent i pris: Så billigt er Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning

Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning er blandt de bedste høretelefoner af typen in ear til iPhone 7 og 7 Plus og det er faldet meget i pris siden lanceringen. Se bedste pris på Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning.

 

Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning som sagt er et af de bedste headset med lightning-stik til iPhone 7 og iPhone 7 Plus – også den nye iPhone 8 forventes kun at få lightningstik og intet jackstik til headset. Da headsettet kom på markedet, havde det en pris på knap 1.400 kroner, men prisen er faldet temmelig meget de seneste uger. I dag har Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning en bedste pris på 886 kroner.

Du finder bedste pris på headsettet her.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Fordele ved Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning

  • God lyd – Med lightning-stikket får man rigtig god lyd med god bund og klare detaljer.
  • Sidder godt - Libratone Q Adapt ANC In-Ear Lightning er af typen in ear, de sidder altså inde i øret og her sidder de godt og sikkert takket være gode ear buds.
  • Avanceret støjreducering – du kan justere, hvor meget af den omgivende støj, du ønsker at holde ude. Det er smart, hvis du cykler og gerne vil høre lyde fra trafikken for eksempel, men samtidig gerne vil have den værste susen sorteret fra.
  • Altid aktivstøreducering – med lightningstik behøvet headsettet intet batteri indbygget for at kunne køre støjreducering. Headsettet får bare strøm fra iPhone.
  • God ledning – det er ikke kun selve delen, der sidder i øret, der er godt lavet. Designet og materialet til ledningen er også godt, da det er lavet, så det faktisk aldrig filtres sammen.

 

Der findes dog også andre gode headset af både typen in ear, on ear og over ear og det både til iPhone med lightningstik og til alle mulige andre mobiltelefoner, tablets og computere med jackstik. Du kan læse guide til de bedste høretelefoner og du kan også sammenlign priser på headset.

Se også: Spare tips til mobilt tilbehør