powerbank pris

Powerbank med mindst 15.000 mAh – guide med priser til 5 kraftfulde powerbanks

En powerbank med mere end 15.000 mAh kan lyde af meget, men der hersker ingen tvivl om, at den er uundværlig, hvis man er meget på farten eller rejser meget og ikke har mulighed for at lade op i lange perioder. Guide til powerbank med batteri – mindst 15.000 mAh.

Moderne mobiltelefoner kan rigtig mange ting og takket være store flotte skærme, hvor 6 tommer faktisk er blevet standard, så bruger man også sin mobil rigtig meget. Desværre har mange telefoner dårlige antenner, hvilket påvirker batteritiden negativt. Også de store skærme bruger meget strøm og strømforbruget er også voldsomt, når man spiller, streamer video, bruger mobilen som wifi hotspot, optager video og så videre.

Så selv om din mobil altså på papiret måske har kraftigt batteri med mange mAh, så kan du overhovedet ikke være sikker på, at det rækker til en hel dags brug af mobilen. Det er her, powerbanks med masser af batterikapacitet kommer ind i billedet. Guide til 5 powerbanks med masser af batterikapacitet.

Se også: Priser på powerbanks

 

Kraftfulde powerbank med meget batteri – mindst 20.000 mAh

A-Data P20000D
Batteribank med 20.000 mAH. Batteriniveau vises på skærm – kan oplade to enheder af gangen.

Pris: Cirka 190 kroner – Se tilbud

 

GP Extreme
Batteribank med 20.000 mAh og kan oplade to enheder på samme tid.

Pris: Cirka 649 kroner – Se tilbud

 

Sandberg 20.000 Powerbank
Kapacitet på 20.000 mAh – kan oplade en enhed af gangen og kan også lade bærbare computere op.

Pris: Godt 800 kroner – Se tilbud

 

Anker PowerCore Speed 20000
20.000 mAh og resterende batterikapacitet vises på LED-indikator – kan oplade to enheder af gangen.

Pris: Cirka 600 kroner – Se tilbud

 

TP Link Powerbank
Kapacitet på 15.600 mAh

Pris: Cirka 240 kroner – Se tilbud

 

Lynopladning kan redde dårlige batteritider

Hvis du er på farten med din mobil og har mulighed for at lade den op, når du gør stop, så kan du være heldig at kunne udnytte lynopladning eller quick charge. Flere og flere mobiltelefoner understøtter lynopladning og mange har også en lynoplader med i æsken, når man køber mobilen. Med en lynoplader kan du i mange tilfælde lade mobilen 20-30 procent op på 15 minutter og så har du i hvert fald til nogle timers brug. Mobilen med hurtigste opladning i Danmark er Huawei Mate 20 Pro, der kan lades 70 procent op på 30 minutter – den har immervæk batterikapacitet på 4.200 mAh, så det er virkelig hurtigt.

Det er dog ikke alle telefoner, der har lynoplader med i æsken, det gælder for eksempel Apple og Sony.

Se også: Sammenlign priser på powerbanks

 

Powerbanks med mange mAh, oktober 2018

Guiden til powerbanks med mange tusind mAh er fra oktober 2018. De valgte powerbanks i guiden er fra A-data, TP-Link, GP Extreme, Anker og Sandberg. Den billigste powerbank i guiden koster 190 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 800 kroner – en forskel i pris godt 600 kroner.

Priserne er hentet på pricepusher.dk, hvor alle webshoppene er certificeret med e-mærke og godkendt manuelt som et sikkert sted at handle på nettet.

Se også: Prissammenligninger på powerbanks