Powerbank med meget batteri: Se guide og priser

Powerbanks kan fås med meget batterikapacitet, så de kan levere strøm til flere opladninger og flere dages brug af mobilen uden et rigtig strømstik. Guide til kraftfulde powerbanks.

Powerbank med meget batteri: Se guide og priser

Uden mad og drikke, duer helten ikke – det gælder også mobiltelefoner. De skal bare have strøm i stedet for – desværre er der situationer, hvor man ikke har adgang til strøm og så er ens mobil ikke meget mere bevendt end en musten. Guide til powerbanks med masser af batterikapacitet.

Mobiltelefoner får stille og roligt mere batterikapacitet, men de bruger også mere strøm på grund af især større skærme. Er man på farten uden adgang til strømstik kan det derfor være problemastisk at bruge sin mobil. Svaret er powerbanks med meget kapacitet, der kan lade telefonen op 4-6 gange. Se vores guide til billigste powerbnaks med masser af batterikapacitet.

Se også: Priser på powerbanks

 

Powerbank med meget batterikapacitet

A-Data P20000D
Batteribank med 20.000 mAH. Batteriniveau vises på skærm – kan oplade to enheder af gangen.

Pris: Cirka 210 kroner – Se tilbud

 

TP-Link TL-PB20100
Batteribank med 20.100 mAh og kan oplade to enheder på samme tid.

Pris: Cirka 250 kroner – Se tilbud

 

Xiaomi MI Super-sized
Kapacitet på 20.000 mAh – kan oplade to enheder samtidig.

Pris: Godt 450 kroner – Se tilbud

 

Anker PowerCore Speed 20000
20.000 mAh og resterende batterikapacitet vises på LED-indikator – kan oplade to enheder af gangen.

Pris: Cirka 450 kroner – Se tilbud

 

Sandberg 20.000
20.000 mAh i kapacitet – kan lade én enhed op af gangen. Producenten fremhæver også, at den kan lade computere op.

Pris: Cirka 450 kroner – Se tilbud

 

Forskel på powerbanks

Man skal være opmærksom på, at alle typer powerbanks taber noget strøm i forbindelse med opladningen af mobiltelefoner eller andre enheder. Har du en powerbank med 20.000 mAh, skal du forvente af 3-4.000 mAh siver ud i den blå luft og ikke bliver udnyttet.

Alle powerbanks taber lidt strøm i opladningsprocessen, men nogen gør det mere end andre og det er typisk no name enheder, der er de værste. Powerbanks fra kendte brands har bedre ydeevne på den front.

Se også: Sammenlign priser på powerbanks

 

Powerbanks med 20.000 mAh, oktober 2018

Guiden til billige powerbanks med mindst 20.000 mAh er fra oktober 2018. De valgte powerbanks i guiden er fra A-data, TP-Link, Xiaomi, Anker og Sandberg. Den billigste powerbank i guiden koster 210 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 450 kroner – en prisforskel på lige under 250 kroner.

Priserne er hentet på pricepusher.dk, hvor alle webshoppene er certificeret med e-mærke og godkendt manuelt som et sikkert sted at handle på nettet.

Se også: Prissammenligninger på powerbanks

Mere om emnet

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. Allerede d. 28/9/2018 kørte vi en opfølgning med nyheden De bedste abonnementer på Telias netværk – Den videre beretning kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.