Opkald til udlandet – sådan gør du det billigst

Vil du gerne ringe billigt fra Danmark til udlandet? Opkald til udlandet kan hurtigt blive dyrt - læs hvordan du ringer billigst fra Danmark.

Opkald til udlandet – sådan gør du det billigst

De fleste mobilabonnementer kommer i dag med roaming inkluderet, hvor man billigt kan ringe, sms’e og bruge mobildata i udlandet. Det er dog ofte en anderledes situation, når man står i Danmark og gerne vil ringe til udlandet. Opkald til udlandet bliver hurtigt en dyr omgang, hvis man ikke har forberedt sig på det. Har du brug for at ringe billigt til udlandet? Her er vores guide til, hvordan du gør det billigst, når du skal foretage opkald fra mobilen til udlandet.

Har du prøvet at sætte dig ind i teleselskabernes priser for opkald til udlandet? Det er overraskende kompliceret. Det kommer an på det teleselskab du har og dernæst hvilket land du skal ringe til. Priserne varierer meget og sætter du dig ikke ind i det, inden du ringer ud af Danmark, kan det hurtigt blive meget dyrt. Faktisk kan det koste op mod 5 kroner i minuttet at ringe til Tyrkiet og helt op til 24 kroner i minuttet til enkelte andre lande. Et opkald på blot 10 minutter kan ende med at koste 240 kroner. Skal du ringe til lande i eller uden for Europa, giver vi her et overblik over de billigste abonnementer. Ringer du meget til udlandet, er der nemlig enkelte teleselskaber, som tilbyder langt bedre priser end de andre. Læs herunder hvordan du ringer billigst til udlandet.

Se også: Find billigste mobilabonnementer med roaming

Skal du ringe billigt til et EU-land?

Hos langt de fleeste teleselskaber bliver man mødt med en liste over priser, når der skal ringes og SMS’es fra Danmark til de forskellige lande. Det kan være ret forvirrende for den almindelige forbruger. Derfor gør vi det let i denne guide, så du let kan opnå den billigste pris, når du skal ringe fra Danmark og til udlandet. Skal du ringe billigt til et lang i EU, bør du vælge et mobilabonnement fra dukaTale.

Hos dukaTale får man i de fleste af deres mobilabonnementer fri tale, hvilket inkluderer fri tale fra Danmark til EU, Norge, Færøerne og Island. Det samme gælder mobildata, hvor hele pakken kan bruges til dataroaming.

Hos duka kan man vælge mellem disse abonnementer ned fri tale til alle EU-medlemslande samt Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.:

#1 fri tale og 10 GB til 75 kroner per måned.

#2 fri tale og 15 GB til 99 kroner per måned.

#3 fri tale og 25 GB til 119 kroner per måned.

#4 fri tale og 60 GB til 149 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud fra dukaTale

Skal du ringe billigt til andre lande?

Skal du ringe billigst til lande uden for EU? Så er der endnu mere at spare, ved at vælge det rigtige teleselskab og mobilabonnement. Det er oftest her man finder de helt dyre minuttakster, hvor priserne ofte ligger et sted mellem 12 og 24 kroner i minuttet, alt efter hvilket land og teleselskab. De billigste priser finder vi hos Yousee.

Det er dog kun i deres to dyrere mobilabonnementer, at der er inkluderet opkald til lande uden for EU. Vælger man et af disse abonnementer, så får man et antal sms’er og opkaldsminutter, hvor der kan ringes til en lang række lande langt væk. Her er de to mobilabonnementer hos Yousee, som tilbyder billige priser fra Danmark til udlandet:

#1 Fri tale og 80 GB data
Inkluderet: 2 timers tale og 20 SMS’er fra DK til 54 lande. Yousee Musik, 5G og Smartwatch-abonnement.
Pris per måned: 249 kroner

#2 Fri tale og fri data
Inkluderet: 10 timers tale og 100 SMS’er fra DK til 54 lande. Yousee Musik, 5G og Smartwatch-abonnement.
Pris per måned: 299 kroner

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Med et af disse mobilabonnementer fra Yousee kan man ringe fra Danmark til Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Hong Kong, Indien, Irland, Island, Israel, Italien (med Vatikanstaten), Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Norge, Oman, Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira), Rumænien, Rusland, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam og Østrig.

En anden billig måde at ringe til udlandet på

Ovenstående mobilabonnementer fra dukaTale og Yousee er de bedste bud, når du skal ringe billigst fra Danmark til udlandet. I hvert fald når det gælder traditionelle telefonopkald og SMS. Et andet og billigt alternativ er at benytte såkaldte IM-beskedapps og videoopkalds-apps. Det kan være apps som FaceTime, Messenger, Skype, Zoom, Teams, Google Meet, Google Duo, Whatsapp, Signal og mange mange flere. Disse benytter internettet til at foretage opkald og sende beskeder, hvorfor der ingen ekstra takst er på dem. Så længe du har mobildata inkluderet i dit mobilabonnement eller er på Wi-Fi på telefonen eller computeren, kan du med disse apps ringe og skrive gratis fra Danmark til udlandet.

Se også: Guides til udlandstelefoni

Mere til historien

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 22/11/2021 blev sagen bragt videre med artiklen; Black Week-tilbud: Fri tale og 10 GB til 75 kronerKlik her for artiklen.. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .