Onetake Mobil #5 | Om Huawei & Priskrigen

Bliv bedre kendt med Huawei, som er mobilproducenten bag en række super gode og billige smartphones. Vores korrespondent rapporterer også direkte fra fronten i priskrigen mellem Telmore og Oister - Se en mobil som er bedre og halvt så dyr som iPhone 6 og få tips til en billigere mobilregning med fordele.

Onetake Mobil #5 | Om Huawei & Priskrigen

OneTake Mobil #5 | Vinderen af vores præmie offentliggøres og en ny konkurrence lanceres. Undervejs præsenterer vi ugens App, spil og tilbehør. Ugens helt store fokus er Huawei telefoner og den rådende priskrig på telemarkedet – Vi viser en mobil, som er bedre og billigere end iPhone 6, og giver tips til et “bedre mobilabonnement”.

 

Huawei Ascend Mate 7 : Bedre & billigere end iPhone 6

I skrivende stund er der 167 forskellige mobiltelefoner på teleselskabernes salgshylder, men de fleste samler støv. 40 procent af danskerne går nemlig direkte hen til æBlehylden og plukker en iPhone når de køber ny mobil og dem som ikke kan lide æbler, de skynder sig hen til de populære delikatesser fra Samsung eller Sony. Undervejs har rigtig mange danskere overset, at der faktisk er mange lækre alternativer til en lille pris.

Et lækkert, godt og billigt alternativ til de mest populære smartphones er telefonerne fra mobilproducenten Huawei, som i dag kan bryste sig af, at stå bag en af markedets absolut bedste telefoner. Huawei Ascend Mate 7 udmærker sig især ved, at have glimrende; Batterilevetid, skærm og hastighed. Samlet set er Huawei Ascend Mate 7 faktisk bedre end den nye iPhone 6 og så koster Mate 7 kun det halve – Sammenlign Huawei Ascend Mate 7 med iPhone 6 64 GB

 

“Priskrigen” : Indhold vs Pris & Telmore vs Oister

Krigen om telekunderne står i dag mellem de traditionelle lavpris-selskaber og mobilselskaberne som satser på indhold og fordele. På den ene side af fronten trykkes prisen kraftigt ned, mens konkurrenterne på den anden side af frontlinjen fylder ekstra på med gratis indhold og fordele. Priskrigens hovedaktører er Telmore og Oister, og det er en spændende tid for forbrugerne med mange gode tilbud i alle retninger.

I programmet kigger vi nærmere på konkurrencesituationen og giver tips til hvordan du kan manøvrere, og spare gode penge på mobiltelefoni, roaming, streaming og meget mere.

Konkurrencesituationen i dag

  • Telenor & Telia lever i cølibat indtil de bliver gift i EU Kommissionen.
  • TDC mangler samhandling og omstillingsevne.
  • Oister fører priskrigen med deltagelse af Call me og Fullrate.
  • Telmore strømlines og går All In på indholdstjenester.
  • Mobilselskabet 3 satser på fleksibilitet og fordele.
  • Konkurrencen om danske familier og særlige kundesegmenter intensiveres.
  • Teleselskabernes rabatordninger på telefoner er udfordret.

 

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement

 

Andre OneTake Mobil episoder:

Onetake Mobil#1 : Om iPhone, TDC & De billigste mobilselskaber.
Onetake Mobil#2 : Om Samsung, Telenor & Familietelefoni.
Onetake Mobil#3 : Om Sony mobiler & Mobilselskabet 3

Onetake Mobil#4 : Om HTC mobiler, teleselskabernes netværk & mobiltelefonernes antenner