Onetake Mobil #3 – Fokus på Sony & Mobilselskabet 3

Bliv klogere på Sony mobiler og Mobilselskabet 3

Vi præsenterer Hauppauge Mygallerie (ekstra hukommelse til mobilen), Camscanner App og et gratis Simpsons spil til mobilen. Ugens fokus er Sony hvor vi også forsøger, at drukne en mobil. Vi dykker også ned og kigger nærmere på fordele, ulemper og priser ved Mobilselskabet 3 – Se med og bliv lidt klogere, og vind samtidig en; Mobil, Tablet og Playstation fra Sony.

 

Se også: Find bedste mobilabonnement for dig

 

Stil spørgsmål – Vind Mobil, Tablet & Playstation

Vi trækker tilfældigt en vinder blandt alle som stiller et relevant spørgsmål i forumet nedenfor. Præmien er; Sony Xperia Z3 Compact, Sony Tablet Z3 og en Playstation 4 til en samlet værdi af ca. 9.000 kroner. I løbet programmerne vil vi også forsøge, at besvare flest mulige spørgsmål – Stil et relevant spørgsmål og deltag automatisk i lodtrækningen om præmien d. 28 marts 2015 (Vinderen offentliggøres i programmet som lægges ud d. 28 marts 2015 og vinderen får direkte besked).

 

Se også: Sammenlign priser på Sony telefoner

 

Links til andre Onetake Mobil episoder:

Onetake Mobil#1 : Om iPhone, TDC & De billigste mobilselskaber.
Onetake Mobil#2 : Om Samsung, Telenor & Familietelefoni.

 

 

 • Tarek Meiz

  Samsungs nye topmodel er blevet lavet af aluminium og glas, hvor designet har skulle have en vigtig betydning for den. De er dog gået på kompromis med SD-kort og udskiftelig batteri, hvilket har været nogle af de store salgsargumenter.
  Mener i at Samsung går på kompromis med deres egen brugerbase for måske at være en pendant til iPhone og hvad synes i om dette skifte?

  • Lennart Christiansen

   De påstår selv at det er kun en meget lille del af brugerbasen, der benyttede sig af mulighederne for SD-kort og udskifteligt batteri. Hvis det er korrekt, så kan jeg sagtens forstå dem i valget.

   Man kunne forestille sig at de bruger Galaxy serien som rettet mod den mere mainstream bruger og bibeholder mulighederne med Note og dermed retter den mod den mere avancerede bruger.

 • Lasse

  Jeg er personligt færdig med at købe mobiler, der koster langt over 3000,-
  Efter at have købt en oneplus one, ser jeg ikke meget fidus i de dyre mobiler længere.
  Vil vi i fremtiden se at producenterne tilbyder deres flagskibe til en noget mindre pris end nu. Eller vil der stadig være salg i de dyre mobiler, såsom s6 og one m9?

 • Lasse

  Nu stormer de forskellige mærker frem, med den ene updateret hardware efter den anden, og som sådan lige til at gå til og bedømme udfra. Men hvad tænker i, set ud fra de 3 nuværende iOS, Android og WindowsPhone, gør en eller anden ekstra indsat for fx. svagtseende eller anden nedsat “krops- og sansefunktion. Tænkes Apps og instillinger.

 • Jesper W

  Hej jeg har Sony z1 c.
  Hvornår tror i at Sony Z4 kommer, og kommer der en C model

 • Rasmus Rønholt Carlø

  I 2014 blev der talt om at Sony ville komme med en windows phone, er der noget nyt om det?

 • Bille

  3 Like Home er rigtig godt skruet sammen, men jeg synes i bør sammenligne det med Yousee Mobil (Tidligere Onfone), da deres “Bland Selv” abonnementer også byder på gode muligheder for rejsende.

  Indledningsvis skal 3 dog ha´ ros for deres ordning med, at de inkluderede data i abonnementerne, frit kan bruges i de omfattede lande – det er helt enestående.

  En forskel som er væsentlig i valget mellem de to selskaber er, at 3 kun tilbyder opkald til Danske numre uden ekstra omkostninger, hvor Yousee Mobil byder på en mulighed hvor alle opkald inden for Europas grænser en inklusive.

  Altså en stor forskel hvis man har bekendtskaber i udlandet eller iøvrigt ringer lokalt på sine rejser.

  Når man er hjemme i Danmark er der dog en begrænsning på 5 timers udlands telefoni om måneden hos Yousee Mobil, men alt i alt – synes jeg – en bedre ordning.

  Hos Yousee Mobil får man desuden fri musik, en gratis film hver måned og muligehed for ekstra SIM kort til at dele de i abonnementet inkluderede data.

  Som udgangspunkt er Yousee Mobils priser højere end 3´s, men når alt lægges sammen og ens faktiske behov indregnes, så kaan regnestykket nemt blive et andet.

  Yousee Mobil giver 50 DKK i rabat på ekstra abonnementer (Familiefordel)

 • thomas

  aaggghhh…..Har en Xperia Z3 Dual og har lige se at på trods af udrulningen af 5.02 idag kommer min først om 14 dage…

  • Jesper

   Hvor har du set den kommer om et par uger til Z3 dual? Har du problemer med LTE forbindelse når begge simkorts er aktiv?

   • thomas

    Hej. Nej jeg oplever ingen problemer med LTE med begge kort aktive. Læste et sted at Sony ville rulle ud til hele Z familien i løbet af et par uger. Men er sq lidt skeptisk.

    • Jesper

     Okay, tak for svaret. Hvis jeg har LTE aktiveret så har jeg mellem 0-2 mbit hvis begge simkort er aktive (den skriver den har LTE forbindelse). Det virker fint hvis det blot er 3G. LTE virker også fint hvis det kun er 1 simkort som er aktivt. Det må være min telefon som er defekt, magter bare ikke at sende den til reparation, da den ikke var så let at få fat i :) Med min gamle HTC One M7 dual sim, havde jeg også kun 3G, så jeg overlever nok, man har alligevel næsten altid wifi dækning når man er på arbejde :)

 • Lars Flindt Pedersen

  Har lige været i Berlin og har haft stor glæde af 3likehome og brugte både tale og især data flittigt bl.a. på Google Maps så det var let at finde rundt i byen både på veje og med offentlig transport. Med en 16 -årig datter alene hjemme gav det stor tryghed at kunne ringe og blive ringet til uden at skulle tænke over udgiften til telefoni.

  Mit spørgsmål er hvordan kan I få det til at løbe rundt forretningsmæssigt at jeres kunder frit kan bruge telefoni og data i efterhånden rigtig mange europæiske lande?

 • thomas

  Ved godt det måske er et spørgsmål om religion, men synes I i egentlig kke apple er outdatet i forhold til Android. Tænker i forhold til brugeroplevelse, kvalitet og innovation.

 • Omar Kamounah

  Vi har set smartphone-producenter igennem årene stræbe efter at gøre smartphones tyndere og tyndere, men kan det overhovedet forstætte meget længere endnu? Bliver batteriet sat på en sky? #teehee

  • Lennart Christiansen

   Jeg synes vi er nået til et punkt, hvor det ikke rigtigt giver mening at gøre telefoner tyndere. Især hvis det betyder at f.eks. kameraet kommer til at “stikke ud” som på iPhone 6. Så hellere gøre telefonen den 1 mm tykkere og evt. forbedre batterilevetid.

 • kbandersen

  De fleste nye mobiler i 2015 kommer med 64-bit arkitektur, gør det den store forskel som det er nu og er de værd at vente på frem for en nuværende top model med 32-bit arkitektur?

 • Mikael B

  Sony Z telefonerne har tidligere lidt af meget “bløde” skærme, som derfor let bliver stærkt ridset. Er det stadig sådan, eller kan man med ro i sindet nu skifte til deres 3. generation?

 • Nezar Fez Nielsen

  Jeg synes man har hørt om trådløs opladning af batterier i mange år, men kommer der snart en løsning, der kan bruges på tværs af modeller, lissom man blev enige om micro-usb til “trådet” opladning?

 • Rene Priest Larsen

  Jeg kunne godt tænke mig hører om telefon selskab Yousee ,om der er god netværk og priser.
  glæder mig til hører om ny HTC om man skal skifte M8 ud .Tak for et godt program .

 • Thomas Darville

  Når i dropper telefonen i postevand sker der ikke noget. Men hvad med saltvand. Kan der forekomme en galvanisk og eller katalytisk reaktion.

 • René Christensen

  Får vi en Z4 at se fra Sony, eller kunne det tænkes at der er hold i rygterne om en ud fasning af Sony’s mobile division, grundet økonomiske problemer?

 • Jesper

  Er blevet rigtig glad for min Z3 dual sim, men det var dog meget svært at få fat i den fra en anerkendt forhandler gennem arbejdet. Ved i hvad planen er omkring dual sim versioner af topmodeller til det nordiske marked, jo faktisk kun HTC som har det, med deres HTC One M7 og M8 dual sim?

 • David Carlø

  Hvor meget bedre er z3 i forhold til iPhone 4s ?

 • M. Ali

  Mobilkameraer har i de seneste år taget en vild udvikling. De er blevet hurtigere, bedre, større og har fået en masse features. Dette betyder, at mange mobiler kan hamle op med gode kameraer. Samtidig tyder intet på at denne udvikling som mobilproducenterne taget angående mobilkameraer (og mange andre ting) har nået sit toppunkt.
  Vil man i fremtiden se, at kameraet helt bliver udskiftet med mobiltelefonens hos den almindelige forbruger?

 • Kenneth Sørensen

  der er lige kommet en ny opdatering til min sony experia z2, i denne opdatering er der en masse funktioner der er forsvundet, kan det lade sig gøre at downgrade den tilbage til den tidligere version?