Oneplus 6T: Ny billig topmodel lanceres den 17. oktober

Lanceringsdato og to nyheder er nu afsløret på OnePlus 6T. Vi får for eksempel fingeraftryksscanner lagt ned i skærmen som den første mobil på det danske marked.

Oneplus 6T: Ny billig topmodel lanceres den 17. oktober

Selvom der kun er tale om en T-opdatering, så venter mange nok alligevel på at se, hvad OnePlus har i ærmet til opfølgeren af den populære og rekordsælgende OnePlus 6. En enkelt større nyhed er afsløret af selskabet selv og lanceringsdatoen er også på plads.

 

Lancering af OnePlus 6T

OnePlus 6T kommer dagen efter Hauwei har lanceret sin næste store model Mate 20 Pro. Huaweis lancering af Mate 20 Pro sker den 16. oktober, mens OnePlus altså benytter dagen efter til at lancere 6T. Det afslører selskabet selv på et billede, som de står bag og som florerer på nettet lige nu i stor stil.

Vi kan dermed forvente, at den er klar i de danske butikker og hos de danske teleselskaber i slutningen af oktober. Prisen regner jeg med lander på samme niveau som på 6’eren, det vil sige pris fra 3.899 kroner. OnePlus 6T vil kunne købes online hos selskabet selv og hos en række teleselskaber som Telenor, Telia, YouSee, 3, Telmore, CBB Mobil og Call me.

Se også: Billig OnePlus 6

 

Fingeraftryksscanner i skærmen

OnePlus selv været ude og sige, at de kun vil komme med en opfølger til 6’eren, hvis det giver mening i forhold til nye funktioner og muligheder. Det, der ligner den største nyhed er, at fingeraftryksscanneren bliver lagt ned i skærmen.  I dag er den typisk på bagsiden på de fleste telefoner, da der ikke er plads til den på fronten på grund af 18:9 skærmformatet, der optager stort set al pladsen på fronten.

Den anden nyhed ser ud til at kredse omkring den notch / hak, der sidder øverst på skærmen til sensorer. Den er meget stor på de fleste mobiltelefoner, også på OnePlus 6, men den bliver betydeligt mindre, ser det ud til, på OnePlus 6T,

Derudover kan vi forvente mindre opdateringer til kameraet, formentlig kun på softwar-delen og med lidt held får vi et kraftigere batteri i 6T. 6’eren har batteri på 3.300 mAh, hvilket er lige i underkanten til en mobil som denne.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus mobiler