oneplus 5 gold pris teleselskabet 3

Køb OnePlus 5 i farven Gold hos teleselskabet 3 – se pris

OnePlus 5 kommer nu i en ny farve, nemlig farven ‘Gold’ eller ‘Soft Gold’, hvis det skal være helt korrekt. Den sælges både hos OnePlus selv, men også hos 3, der har eksklusiv ret til at sælge OnePlus 5 i Danmark.

 

OnePlus 5 hitter hos 3

3 har haft stor succes med OnePlus 5, der siden lanceringen kun er overgået af iPhone 7 og iPhone SE på salgslisterne og de glæder sig til at få gang i salget af OnePlus 5 Gold, lyder det fra David Elsass.

”OnePlus 5 har været en kæmpe succes, som to måneder i træk har ligget på en imponerende andenplads på vores salgsliste. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for at få denne mulighed for også at kunne tilbyde den i en limited edition i den berømte guldfarve, som har vist sig at være et hit ved limited editions af tidligere OnePlus modeller”; siger David Elsass, der er direktør for Consumer Market hos  3 og og forklarer samtidig, at OnePlus har kræset ekstra meget for detaljerne på den nye Gold-edition udgave af OnePlus 5.

Se også: Priser for OnePlus 5 hos 3

Pris og tilgængelighed – OnePlus 5 Gold

OnePlus 5 Gold kan købes fra og med nu med en række abonnementer hos 3.

Udgaven med 64 GB har en pris hos 3 på 4.270 kroner med abonnement i seks måneder. Abonnementet er med Fri Tale og 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome. Udgaven med 128 GB kan også købes med samme abonnement til en mindstepris på 4.750 kroner.

Se også: Se tilbuddet på OnePlus 5 Gold hos 3