Oister mobilabonnement til erhverv

Oister tibyder telefoni og mobilt bredbånd til erhverv og samt rabat på regnskabsprogrammet Billy. Se udvalg af abonnementer og priser.

Oister mobilabonnement til erhverv

Lavprisselskabet Oister er et af meget få MVNO’er, er tilbyder deciderede mobilabonnementer til erhverv. Normalt finder man kun erhvervsabonnementer hos de teleselskaber, der har eget netværk, det vil sige TDC, 3, Telenor og Telia. Disse fire teleselskaber tilbyder en lang række af avancerede erhvervsløsninger til telefoni, det gør Oister ikke. De har fuld fokus på mobilabonnementer til erhverv. Her er som sådan ingen løsninger til avanceret telefonistyring.

Oister mobilabonnement til erhverv

Basic
Tale: 40 øre/min
Data: 2,7 øre/MB

SMS: 10 øre
MMS: 1 kr
Derudover betaler man fast 19 kroner i abonnement om måneden

Fri tale + 40 GB data
99 kroner pr. måned
Inkluderer 8 GB data til brug i EU

Fri tale + Fri data (2.000 GB data)
159 kroner pr. måned
Inkluderer 8 GB data til brug i EU

Oister tilbyder også mobilt internet til virksomheder.

Fri data (2.000 GB data)
229 kroner om måneden
4G-router følger gratis med

Som den vakse læser vil bemærke, så er det samme type abonnementer, som Oister også tilbyder private brugere. Priserne er inklusiv moms, så virksomheder kan altså trække den fra prisen.

Læs mere om Oisters abonnementer til erhverv her.

Samarbejde med regnskabsprogrammet Billy

Oister har dog lidt ekstra i godteposen til erhverv. De har et samarbejde med regnskabsprogrammet Billy, hvor man kan få Billy Premium til halv pris det første år.

Billy er et regnskabssystem, som klarer de fleste bogføringsopgaver.

Hvordan er Oisters mobildækning?

Skal en virksomhed have en god oplevelse med telefoni og mobilt internet, kræver det en god mobildækning. Oister benytter teleselskabet 3’s netværk i Danmark. Som det er tilfældet med de andre netværk i Danmark, så kan også 3’s mobildækning have svingende dækning.

Spørgsmålet er så, om 3’s mobildækning er god i det område, hvor du og dine medarbejdere skal bruge mobilen mest. Det kan du få indblik i, ved at benytte et nyt onlinekort, der viser, hvor god mobildækning de forskellige teleselskaber leverer i Danmark. Du kan se det helt ned på specifikke postnumre og kommuner.

Du kan i øvrigt også selv oplyse, hvordan du oplever kvaliteten af mobildækningen med dit nuværende teleselskab. Det kan du gøre herunder:

Se også: Sammenlign priser på erhvervstelefoni