oister

Oister klar med mobilabonnement med fri data

I går afslørede TDC, at Plenti bliver lagt ind under Telmore og santidig ville de lægge Plentis flagskibsabonnement med fri data i graven. Nu er Oister så klar med mobilabonnement med fri data.

 

Mobilabonnement med fri data

Oisters mobilabonnement med fri data inkluderer også fri tale og fri sms/mms. Den fri data er dog kun direkte på mobilen. Bruger man mobilen som hotspot til andre enheder, kan man maksimalt bruge 60 GB data på denne måde.

Oisters mobilabonnement med fri data inkluderer 5 GB data i EU om måneden.

Se også: Priser på mobilabonnementer hos Oister

 

Pris for mobilabonnement med fri data

Oisters pris på deres nye mobilabonnement med fri data koster 129 kroner om måneden.  Derudover er der en måneds binding på abonnementet og man får også adgang til 4G, der hvor Oisters har 4G-netværk. Du kan læse mere mobilabonnementer hos Oister her.

I går annoncerede TDC, der ejer Plenti, at Plenti skal lukkes og lægges ind under Telmore. I den forbindelse udtalte Telmore, at under 5 procent af danskerne har behov for fri data i deres mobilabonnement. Derfor valgte de at skrotte abonnementet med fri data og tilbyder i stedet en række tjenester. Oister mener dog, at der må være en marked for fri data med lanceringen af deres nyeste abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skriv et svar