Oister klar med billige mobilpakker til erhverv

Billige mobilpakker med selvbetjening til mindre virksomheder - det er konceptet for Oisters nye erhvervs-fremstød, Oister Biz.

Oister klar med billige mobilpakker til erhverv

Det er muligt for alle virksomheder at tegne hvilket som helst mobilabonnement hos de teleselskaber, der er i Danmark. Også hos Oister, der dog fremover nu også vil tilbyde mere målreddede mobilabonnementer til erhverv med det nye erhvervsfremstød, Oister Biz. Se priser og indhold i mobilabonnementer til erhverv med Oister Biz.

Oister har altid været et lavprisselskab, men primært henvendt til private. Virksomheder kan også tegne abonnement på deres og alle andres almindelige mobilpakker til private, men nu vil Oister som det første af de mindre teleselskaber, de såkaldte MVNO’er, der lejer sig ind på et af de fire store netværk hos TDC, Telia, Telenor eller 3, sætte det lidt mere i system med overskueligt udbud af abonnementer med Oister Biz.

Se også: Gode mobiltelefoner til erhverv

 

Billig telefoni til erhverv hos Oister

Oister Biz omfatter tre abonnementer målrettet til virksomheder, alle tre har fri tale. Derudover kan man så vælge mellem 20 eller 60 GB data eller fri data.

Fri tale og 20 GB data

  • Pris: 80 kroner / md

Fri tale og 60 GB data

  • Pris: 100 kroner / md

Fri tale og fri data

  • Pris: 120 kroner / md

Rejser du ofte i EU gennem dit arbejde, så kan du bruge dit Oister Biz abonnement i EU. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre og abonnementerne indeholder minimum 5 GB data.

Alle abonnementer inkluderer derudover 4G data, samlerabat, WiFi-opkald, og adgang til fordelsklubben Oister+. Du kan læse mere om Oisters tilbud på mobilpakker til erhverv her.

Se også: Find billige mobilpakker til virksomheder

 

Nem selvbetjening for mindre virksomheder

Priserne på Oisters mobilabonnementer til erhverv er konkurrencedygtige, men Oisters direktør Jesper Bennike, forklarer, at det ikke kun handler om at have de laveste priser.

”Vi har længe solgt telefoni til CVR-numre, men vi tror på, at der findes en hel del flere virksomheder derude, som godt kunne være interesserede i vores model. Derfor vælger vi nu at skilte mere direkte med vores erhvervstilbud og kalder det OiSTER Biz. Vi er først og fremmest bedst til prisen, og så tilbyder vi en mulighed for selvbetjening, som er attraktiv for mange mindre virksomheder,” fortæller Jesper Bennike.

Han forklarer videre, at mange mindre virksomheder indkøber som private og bare gerne vil bestille selv i stedet for at bruge tid på at ringe i dagtimerne og sende tilbud frem og tilbage. “De fleste erhvervsforretninger er i dag opsat til at kunne tiltrække alle størrelser af virksomheder og tilbyder meget avancerede løsninger med lange bindingsperioder. Her taber de ofte de mindste på gulvet. Og det er dem, som vi nu går efter med en mere simpel pakke til en skarp pris”, slår Jesper Bennike fast.

Se også: Priser på erhvervstelefoni